Sport Benkó Barbara negyedik lett a maraton Európa-bajnokságon

 Benkó Barbara negyedik lett a maraton Európa-bajnokságon
Bankó Barbara (Focus XC Team) alaposan meglepte a maraton specialistákat a szlovákiai Szvitben rendezett Mountain bike XCM Európa-bajnokságon. A pilisvörösvári kerékpáros megszerezte a negyedik helyet!

Sport Hatodik helyen végeztek a helyi kerékpárosok az Európa-bajnokság csapatváltójában

Hatodik helyen végeztek a helyi kerékpárosok az Európa-bajnokság csapatváltójában
Mint arról a Varkapu.info beszámolt, hazánkat négy helyi sportoló is képviseli az Olaszországban zajló Mountain Bike Európa-bajnokságon. Csütörtökön csapatváltóval vette kezdetét a kontinensviadal, amelyben a magyar csapat a hatodik helyen végzett!

Sport Európa-bajnokságon tekernek a pilisvörösvári és csabai sportolók - Szurkolásra fel!

Európa-bajnokságon tekernek a pilisvörösvári és csabai sportolók - Szurkolásra fel!
Két pilisvörösvári és két piliscsabai sportolóért is izgulhatunk a július 27. és 30. közötti Mountain Bike Európa-bajnokságon. Benkó Barbara, Buzsáki Virág és Fetter Erik két társukkal kiegészülve csapatversenyen is megmutatják, hogy mire képesek együtt. Emellett a váltó tagok és a piliscsabai Palumby Zsombor egyénileg is indulnak a versenyen.

Sport Manhercz Krisztián lett a junior EB gólkirálya és legjobb játékosa (+VIDEÓ)

Manhercz Krisztián lett a junior EB gólkirálya és legjobb játékosa (+VIDEÓ)
Manhercz Krisztián lett a junior Európa-bajnokság gólkirálya és legjobb játékosa - közölte Facebook oldalán a waterpolo.hu portál. A pilisvörösvári vízilabdás 24 gólt dobott a torna során, és bár egy enyhén szólva is furcsa mérkőzés miatt a magyar csapat végül a 7. helyen végzett, ezzel mégis bebizonyította, hogy a hazai vízilabda a világ élvonalába tartozik.

Sport Négy piliscsabai karatés fogja hazánkat képviselni a Stílus Európa Bajnokságon

Négy piliscsabai karatés fogja hazánkat képviselni a Stílus Európa Bajnokságon
A Piliscsaba SE - Shindo csapatából négy versenyző fogja Magyarországot képviselni az idén ősszel Svájcban meghirdetett Stílus Európa Bajnokságon. A tapasztaltabb sportolók mellett az egyesület kezdő, haladó csoportjainak is lesz lehetőségük megmérettetni magukat, hiszen számukra utánpótlás versenyeket szerveznek.

Sport Újra Európa Bajnok lett Háromszéki Petra, pilisjászfalui íjászlány (+Képek)

Újra Európa Bajnok lett Háromszéki Petra, pilisjászfalui íjászlány (+Képek)
Az IFAA nemzetközi íjász szervezet Vadászíjász Európa Bajnokság (European Bowhunter Championship 2016 - EBHC 2016) június 27-én kezdődött és egy hétig tartott. A verseny Ausztriában, Saalbach Hinterglemm-ben zajlott, 2000 méterrel a tengerszint felett, 24 ország 1600 íjászának részvételével, összesen tíz pályán.

Sport Chrenkó Adrienn: A környék legsokoldalúbb tánciskolájának tartanak minket

Chrenkó Adrienn: A környék legsokoldalúbb tánciskolájának tartanak minket
Az Adenssa Sporttánc Egyesület évek óta vár kicsiket és nagyokat egyaránt különböző tánctechnikák elsajátítására Pilisvörösváron és Pilisszentivánon. A Varkapu.info Chrenkó Adriennel, az egyesület elnökével, művészeti vezetőjével és egyben edzőjével beszélgetett. 

Sport „Jöttek, hódítottak és megnyerték az Európa-Bajnokságot" - Dobogón a helyi táncosok

„Jöttek, hódítottak és megnyerték az Európa-Bajnokságot" - Dobogón a helyi táncosok

Június végén rendezte meg a Magyar Látványtánc Sportszövetség a moderntánc Európa-Bajnokságot Balatonfüreden. A Future Dance tánciskola helyi növendékei öt koreográfiával indultak, végül négy éremmel és egy negyedik helyezéssel végeztek a versenyen.

Sport Dobogóra álltak a dorogi sportolók az isztambuli birkózó Európa-bajnokságon

Dobogóra álltak a dorogi sportolók az isztambuli birkózó Európa-bajnokságon
Remek a hangulat a Dorogi NC birkózótermében, hiszen a klub versenyzői három bronzérmet nyertek az isztambuli junior birkózó Európa-bajnokságon. Ketten szinte papírforma szerint, Papp Bertalan viszont még a mestert is meglepte. A statisztika szerint Dorog fél Európát megverte…

Sport Vörösvári és Szentiváni lányok nyerték az Európa Bajnoki címet (+Interjú)

Vörösvári és Szentiváni lányok nyerték az Európa Bajnoki címet (+Interjú)

Székelyudvarhely adott otthont június 27-én, pénteken az V. Látványtánc Európa-bajnokságnak. Több mint kétezer táncos versengett, végül a Future Dance tánciskola pilisszentiváni és pilisvörösvári lányai nyerték el két kategória aranyérmét. A tánciskoláról és a versenyről Kelemen Krisztina tánctanárral beszélt a Várkapu.Info!

view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel