Kultúra Vörösvárról is indul busz a Szeretetláng Fesztiválra

Vörösvárról is indul busz a Szeretetláng Fesztiválra

Augusztus 26-án, szombaton rendezik a IV. Szeretetláng Fesztivált Hidegkúton, a Máriaremetei Kegytemplom parkjában. A rendezvény meghívott vendége Dr. Gloria Polo Ortiz Kolumbiából, akit villámcsapás ért, majd felépülése után életét a lelkek megmentésének szentelte. A Pilisvörösvári Egyházközség külön buszt is indít az eseményre.

Kultúra Idén sem marad el a pilisszentiváni Rock a Villa Körül Fesztivál

Idén sem marad el a pilisszentiváni Rock a Villa Körül Fesztivál
2017. június 16. és 17. között rendezik meg a piliszentiváni Villa Negránál a XIII. Rock a Villa Körül Fesztivált. Az ingyenes rendezvényen többek között a Napfénypresszó is fellép majd. 

Kultúra Minden, ami fánk! - Márciusban jön a pilisszentkereszti Fánkfesztivál

Minden, ami fánk! - Márciusban jön a pilisszentkereszti Fánkfesztivál

Fánksütő és fánkevő verseny, fánkbemutató, fánkvásár és sok más érdekesség: ez a VII. Pilisi Kavalkád, avagy a Fánkfesztivál! Kezdés március 1-jén, szombaton délelőtt 10 órakor a Pilisi Szlovákok Központjában (Pilisszentkereszt, Dobogókői u. 16.).

Sport Bajnok maradt Mester Bálint Piliscsabán (+Képek)

Bajnok maradt Mester Bálint Piliscsabán (+Képek)

Az egész napos sport és családi eseményen belül terepfutó, hegyikerékpár és különleges városi terepfutó (City Trail) verseny is megrendezésre került, de a nap kiemelkedő jelentőségű eseménye a terepduatlon Országos Bajnokság volt, ahol az idei év kiemelkedő terepsportolója Mester Bálint nemcsak megőrizte bajnoki címét, hanem példaértékű versenyzéssel koronázta meg az idei sikersorozatát.

Közélet Idén is lesz Solymári Chili Fesztivál

Idén is lesz Solymári Chili Fesztivál

A tavalyi nagy siker után idén is megrendezik a Solymári Chili Fesztivált az Apáczai Csere János Művelődési Házban szeptember 7-én. 2013-ban is lesz chili csere-bere és vásár, ételkóstoló, chili akadémia, chili szépségverseny és chili totó valamint koncertek.

Kultúra Pincefalu Fesztivál helyett Pincés Vigadalom lesz Piliscséven

Pincefalu Fesztivál helyett Pincés Vigadalom lesz Piliscséven

A Piliscsévi Pincefalu Egyesület vezetősége úgy határozott, hogy tervezett rendezvényét átszervezi, és a PiPi Fesztivál (Piliscsévi Pincefalu Fesztivál) helyett Pincés Vigadalom néven szülinapi bulit tart június utolsó hétvégéjén a község szélén, a Pincefaluban. Jó szórakozást kívánunk!

Erdő-mező A Pilis-Budai Kutyások is ott lesznek a Solymári Búcsúban

A Pilis-Budai Kutyások is ott lesznek a Solymári Búcsúban

Két helyszínen is jelen lesznek a Pilis-Budai Kutyások a Solymári Búcsúban szeptember 8-tól 9-ig. A PEMŰ Sportpályán kutya-cica örökbefogadás, simogatás és tanácsadás lesz, míg a Templom téren az állatvédelem, a microchip és az ivartalanítás lesz a téma.

Közélet Oldtimer Autós és Motoros Találkozó lesz Piliscsabán

Oldtimer Autós és Motoros Találkozó lesz Piliscsabán

A Piliscsaba-GarancstetőÉrdekvédelmi Közhasznú Egysület idén harmadik alkalommal rendezi meg a Piliscsabai Oldtimer Autós és Motoros Találkozót. A szeptember 9-én 16 órakor kezdődő rendezvény helyszíne a Garancstető.

Kultúra Szeptemberben Bor és Művészet Fesztivál Tökön

Szeptemberben Bor és Művészet Fesztivál Tökön

Szeptember 1-jén és 2-án a XIX. századi Töki Pincesoron a Fesztivál mindkét napján vásári forgatag, illetve étel- és italárusító standok várják a vendégeket kézműves portékákkal és kulináris csemegékkel, mint például az eredeti Töki Pompos.

Kultúra A Solymári CHILI Fesztivállal indul majd a szeptember

A Solymári CHILI Fesztivállal indul majd a szeptember

Napjainkban egyre népszerűbb a házi kertészkedés, a biokertészet. Solymári fiatalok a maguk módján próbálnak kedvet csinálni a növénytermesztéshez. Ha Magyarország híres a piros paprikáról, akkor Solymár miért ne lehetne híres a különleges chili paprikáról?

view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel