Megjelent a Pilisi Len – Zöld Újság második lapszáma Pilisszentivánon, olvassa online!

19:24 | 2017 12. 19.

Kategóriák: Erdő-mező, Fő kiemelt

A tavaszi első szám után megjelent Pilisszentiván környezetvédelmi magazinjának második lapszáma. Gribek Dániel, a Varkapu.info főszerkesztőjének szerkesztésében kiadott Pilisi Len – Zöld Újságban ezúttal többek között a településekre bejáró vadfajokról, a madárbarát kertekről és a cserkészmozgalom természetvédelemben betöltött szerepéről olvashatnak.

Mindezek mellett az újságból az is kiderül, hogy miért hasznos a fakataszter, amely a közelmúltban készült el a településen, illetve bemutatkozik a Pilisszentiváni Sportegyesület 10 éves túraszakosztálya is.

A Pilisi Len – Zöld Újság kétoldalas interjút közöl Poppréné Révay Gyöngyi polgármester asszonnyal, aki részletesen válaszol a felvetett zöld témákra, de a magazinban megszólal Ugron Ákos Gábor helyettes államtitkár is, aki ezúttal nem szakpolitikai kérdésekről beszél, hanem gyermekkoráról, és a cserkészetben végzett munkájáról.

Az újságot a pilisszentiváni lakosok a napokban találhatják meg postaládájukban, ám az előző lapszámhoz hasonlóan a legfrissebb Pilisi Len – Zöld Újság is lapozható már online, digitális formában.

A Pilisi Len  – Zöld Újságot Pilisszentiván Község Önkormányzata adja ki, szerkesztője Gribek Dániel, a Varkapu.info vezetője, de a kiadványt számos fotóval teszi még színesebbé Gribek Tímea, regionális hírportálunk szerkesztője.

 

A Pilisi Len – Zöld Újság első, tavaszi lapszáma:

 

(Varkapu.info)

Címkék: , , , , , ,