Találj ki egy frappáns szlogent Piliscsabának!

14:23 | 2017 10. 20.

Kategóriák: Fő kiemelt, Pályázatok

Különleges kéréssel fordult Piliscsaba lakosságához Farkas András polgarmester. A város vezetője egy szlogeníró pályázatot hirdetett meg, amelynek célja, hogy az új települési honlap minél egyedibb legyen. Ehhez szeretnének egy ötletes mottót, amely jól, frappánsan jellemzi Piliscsabán.

 

Miután a város is csatlakozik az önkormányzati ASP informatikai rendszerhez, a település honlapja a programban résztvevő többi önkormányzatéval megegyező, egységes struktúrát fog mutatni. “Ahhoz, hogy egyedivé tegyük a honlapunkat, szükségünk van egy logóra, ehhez pedig első lépésként ki kell találnunk településünk szlogenjét” – közölte Farkas András.

A polgármester ezért arra kéri a lakosokat, hogy küldjenek javaslatokat pár szóból álló, frappáns, Piliscsabát jellemző, és hosszú távon alkalmazható szlogenekre, amelyek kifejezik a város reálisan elvárt jövőképét és küldetését. A legjobb hármat a képviselő-testület fogja kiválasztani november 14-én, majd a lakosság körében szavazásra fogják bocsátani azokat.

A javaslatok beküldésének határideje:

2017. november 10.

E-mail cím: info@piliscsaba.hu, Tárgynak írják, hogy: „Szlogen”.

Farkas András hozzátette: “településünk megújuló arculati koncepciójáról néhány napon belül hasonlóan ki fogjuk kérni a lakosok véleményét”.

(Varkapu.info)

Címkék: , ,