Pályázatok Szelfizz a Budakalász felirat előtt az Omszki-tó partján!

Szelfizz a Budakalász felirat előtt az Omszki-tó partján!
Szeptemberben újabb fotópályázatot hirdet Budakalász. Az aktuális kihívás alkalmával az Omszki-tó partján frissen felépített Budakalász felirat előtt, mellett, mögött lesz érdemes megörökítened magadat, családodat és barátodat. A legjobb képek készítőit a város ajándékban részesíti!

Közélet „A mi Szentivánunk” - Fotópályázat és kiállítás Pilisszentivánról

„A mi Szentivánunk” - Fotópályázat és kiállítás Pilisszentivánról
Fotópályázatot hirdet pilisszentiváni lakosok és más érdeklődők számára az idén tíz éves fennállását ünneplő Pilisszentiváni Helytörténeti Egyesület. A pályázaton korhatár és más megkötés nélkül bármely természetes személy részt vehet – a felkért szakmai zsűri tagjai és családtagjaik kivételével –, 7 kategóriában benevezhető, kategóriánként legfeljebb 2-2 fénykép beküldésével. 

Közélet Tinnye 2016 Fotópályázat - Még várják a képeket

Tinnye 2016 Fotópályázat - Még várják a képeket
Tinnye 2016 címmel Tinnye Község Önkormányzata fotópályázatot hirdet amatőr fotósok részére. A bátor jelentkezők november 16-ig küldhetik be munkájukat. A legjobb fotók beküldői díjban részesülnek!

Pályázatok “Otthonunk Perbál” – Fotópályázat 2016.

“Otthonunk Perbál” – Fotópályázat 2016.
Perbál Község Önkormányzata és a Perbáli Hírmondó fotópályázatot hirdet amatőr és profi fotósok számára „Otthonunk Perbál” címmel. A fotókat október 3-ig várják! A pályázat nyitott, minden amatőr és profi fotós részére.

Erdő-mező Dobogókői élményem - A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány fotópályázata

Dobogókői élményem - A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány fotópályázata
 A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány fotópáylázatot hirdet "Dobogókői élményem" címmel. A természet kedvelőinek érdemes fényképezőgépet ragadniuk ha kirándulni indulnak, ugyanis a kategóriagyőztes fotók készítői különleges nyereményben részesülnek majd.

Kultúra Otthonunk Perbál – Fotópályázat amatőröknek és profiknak

Otthonunk Perbál – Fotópályázat amatőröknek és profiknak
Perbál Község Önkormányzata és a Perbáli Hírmondó fotópályázatot hirdet amatőr és profi fotósok számára „Otthonunk Perbál” címmel. A pályázat nyitott minden amatőr és profi fotós részére.

Pályázatok Fotópályázat: Pomáz Város Képekben

Fotópályázat: Pomáz Város Képekben
Pomáz Város Önkormányzata fotópályázatra buzdít minden érdeklődőt. A november közepéig elküldhető képek közül a közönség választhatja ki a legjobbakat, a nyertes a Pomázi Polgár önkormányzati újságban és az Otthonunk Pomáz újságban láthatja viszont fotóját.

Erdő-mező Ki mit lát a kilátókból? - Fotópályázatra hív a Pilisi Parkerdő Zrt.

Ki mit lát a kilátókból? - Fotópályázatra hív a Pilisi Parkerdő Zrt.
A Pilisi Parkerdő Zrt. augusztus végéig várja a különleges fotókat, melyeket a túrázók a park területén fekvő kilátóknál készítenek. A pályázat célja, hogy minél több ember fedezze fel az erdei utak szépségét. A résztvevők nem csak a kikapcsolódás élményével gazdagodhatnak, a legjobbak ajándékban részesülnek.

Pályázatok Nemzetiségi fotópályázat Solymáron

Nemzetiségi fotópályázat Solymáron
A Nemzetiségi Önkormányzat fotópályázatot hirdet solymári amatőr fotósok részére. A nemzetiségiek életével összefüggő képeket a szervezők március 31-ig várják. 

Pályázatok Zöld Pixel 2014 - Budakörnyéki Turisztikai és Természetfotó pályázat

Zöld Pixel 2014 - Budakörnyéki Turisztikai és Természetfotó pályázat
A Budakeszi Idegenforgalmi Információs Pont és a Mi kisvárosunk. hu - Budakeszi Családi Magazin internetes hírportál digitális fotópályázatot hirdet "Zöld Pixel 2014" Budakörnyéki Turisztikai és Természetfotó pályázat néven, hagyományteremtő szándékkal.
 
view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel