Sport Spanyolországba igazol Harnisch Ákos, a pilisszentiváni futsal játékos

Spanyolországba igazol Harnisch Ákos, a pilisszentiváni futsal játékos
Harnisch Ákos, a Rába ETO válogatott játékosa, sokszoros magyar bajnok a napokban jelentette be igazolását egy spanyol első osztályú csapathoz. A pilisszentiváni gyökerekkel rendelkező futsal játékos augusztustól a Primera Divisionban szereplő Grand Canaria FS csapatánál fog a pályára lépni.

Sport Futsal - Péntek este a Fradi látogat Piliscsabára

Futsal - Péntek este a Fradi látogat Piliscsabára
A férfi futsal NB2 közép-nyugati csoportjának 12. fordulójában igazi térségi különlegességnek ígérkezik a PAFC-MITRE és a FTC FUTSAL összecsapása, amelyet pénteken 19:30-tól Piliscsabán, a Szaki sportcsarnokban rendeznek meg.

Sport Knézy, Kammerer, Dávid Kornél és 14 sportág Piliscsabán

Knézy, Kammerer, Dávid Kornél és 14 sportág Piliscsabán

Kézilabda, cselgáns, tájfutás, kosárlabda, baranta, aerobic, lovaglás, foci, zumba - hosszan folytathatnánk még a sort, hiszen a szeptember 15-i, piliscsabai Sportágválasztó Napon 14 sportág jut főszerephez. A műsorvezető és házigazda Knézy Jenő lesz, sztárvendégként ott lesz Kammerer Zoltán és Dávid Kornél.

Sport A megújulás küszöbén a pátyi sportélet

A megújulás küszöbén a pátyi sportélet

Április 12-én létrejött a Pátyi Sport Egyesület, melynek elnökévé Tarné Majthényi Rékát választotta a település vezetése.Bár az igazi indulás csak szeptemberben lesz, már most feltettünk néhány kérdést az egyesület vezetőjének.

Sport Futsal NBII: Solymáron lett bajnok az Admirál Haladás

Futsal NBII: Solymáron lett bajnok az Admirál Haladás

Megnyerte a másodosztályú bajnokság nyugati csoportját a szombathelyi futsal csapat. Legutóbb Solymáron mintegy 200 néző előtt játszotta az Admirál Haladás a bajnokság csúcsrangadóját. A második helyezett Külker SC fogadta a szombathelyieket, akik 5-4-re megnyerték a mérkőzést. Az utolsó fordulótól függetlenül az Admirál lett a bajnok, és így jövőre az első osztályban indulhatnak.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Faanyag, fűrészárú, készházak, tetők, burkolóanyagok, nyílászárók, ereszcsatornák, kémények, stb.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel