Kék hírek Tervezett fáklyázás miatt láthatunk gázlángot a 10-es út mellett (+VIDEÓ)

Tervezett fáklyázás miatt láthatunk gázlángot a 10-es út mellett (+VIDEÓ)
Keddtől egészen csütörtök délutánig láthatunk hatalmas gázlángot a Budapest határában lévő Solymárvölgy közelében, a 10-es út mellett, a régi vasúti átjárótól nem messze - tájékoztatta a Varkapu.info hírportált a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

Kék hírek Gázcsonkot vágtak el a piliscsabai Álomvölgyben

Gázcsonkot vágtak el a piliscsabai Álomvölgyben
Kedd reggel, 8:00-kor jelentették a Piliscsabai Polgárőr Egyesületnek, hogy Piliscsaba Álomvölgyben fűkaszálás közben elvágták egy üres telek gázcsonkját. Az esetről a polgárőrség tájékoztatta a közterület felügyelőt és az önkéntes tűzoltókat is - közölet Simon Gyula közrendvédelmi tanácsnok.

Közélet Gázvezetéket szakított el egy munkagép Solymáron

Gázvezetéket szakított el egy munkagép Solymáron
A munkagép Solymáron, a Hegy utcában szakította el a 60 milliméter átmérőjű gázvezetéket - írja a pest.katasztrofavedelem.hu.

Kék hírek Szeptemberben óriási láng csap fel Pilisvörösvár határában - fáklyázásos karbantartás lesz

Szeptemberben óriási láng csap fel Pilisvörösvár határában - fáklyázásos karbantartás lesz
A pilisvörösváriak és a 10-es úton közlekedők már megszokhatták, hogy bizonyos időközönként erős hanghatással és óriási lánggal járó fáklyázásos karbantartartást végeznek a település határában található földgázszállító vezetéken. 

Közélet HVG: Büntetőhadjáratot indított a Tigáz a pilisvörösváriak ellen?

HVG: Büntetőhadjáratot indított a Tigáz a pilisvörösváriak ellen?

Büntetőhadjáratot indított a Tigáz a pilisvörösváriak ellen? Vagy csak annak a jogosítványnak szerez a korábbiaknál határozottabban érvényt a gázszolgáltató, hogy a fogyasztók ne csak, hogy ne lopják a gázt, de az előírásoknak megfelelő rendszert is működessenek? Kiugróan magas arányban találtak szabálytalankodókat - a HVG egyikük történetén keresztül keresi a tanulságot.

Kék hírek Kedden reggel óriási tűz lesz Pilisvörösvár határában - Aggodalomra azonban semmi ok!

Kedden reggel óriási tűz lesz Pilisvörösvár határában - Aggodalomra azonban semmi ok!

Szeptember 3-án, kedden reggel 7 órától fáklyázással járó karbantartási munkálatokat fognak végezni Pilisvörösvár határában. Bár komoly hang- és fényhatás kísérheti a folyamatot, egy tervezett műveletről lesz szó, amit a pilisvörösvári önkéntes tűzoltók biztosítanak.

Kék hírek Gázömlés Pilisvörösváron - Félpályás útlezárás volt a 10-es úton

Pilisvörösváron a Fő utca és a Szent János utca kereszteződésénél egy ismeretlen munkagép elvágta a gázvezetéket - tudta meg a Varkapu.info a pilisvörösvári önkéntes tűzoltóktól. Emiatt nagyjából 16 óra után félpályás útlezárás volt néhány órán át a 10-es úton. Mivel a munkagép visszatemette az elvágott vezetéket, így a tűzoltók csak kézzel tudják kiásni azt. A Varkapi.info legfrissebb információi szerint 19 órakor megindulhatott a forgalom!

Közélet Nem lesz gáz négy településen augusztus első napjaiban

Nem lesz gáz négy településen augusztus első napjaiban

Az FGSZ Zrt. Szentendre két átadó állomáson karbantartási munkálatokat végez majd, ennek következtében Szentendrén, Budakalászon, Leányfalun és Pomázon a gázszolgáltatás augusztus 2-a reggel 5 óra és augusztus 3-a éjfél között szünetelni fog.

Kék hírek Villám csapott egy gázórába Pilisszentivánon

Villám csapott egy gázórába Pilisszentivánon

A szombat esti viharban sok házban tűz vagy nagy kár keletkezett országszerte. Pilisszentivánon az MTI információi szerint egy gázórába csapott villám; itt a tűzoltók és a gázszolgáltató beavatkozására is szükség volt. A veszélyelhárítás idejére a ház öt lakójának el kellett hagynia az otthonát.

Közélet Ideiglenes nyitvatartás a pilisvörösvári TIGÁZ-nál

Ideiglenes nyitvatartás a pilisvörösvári TIGÁZ-nál

A TIGÁZ Zrt. a rendkívüli időjárási- és útviszonyokra való tekintettel a kistérségi ügyfélszolgálati fiókirodáit a hét folyamán, február 10-ig, csak a délelőtti (10:00-14:00) nyitvatartású napokon és időpontokban tartja nyitva - Pilisvörösváron is.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Faanyag, fűrészárú, készházak, tetők, burkolóanyagok, nyílászárók, ereszcsatornák, kémények, stb.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel