Gyereknap 2018

A hagyomány szerint május utolsó hétvégéjén a gyermekek kerülnek a középpontba. Nem lesz ez másképp a térségben sem: a kicsik és kicsit nagyobbak is remek programok közül válogathatnak a gyermekkoncertektől kezdve a kézműves foglalkozásokig. 

1.Varázslatos gyereknap Budakalászon – A Fabula Bábszínház előadása mellett az Óz a nagy varázslóra és Gubás Gabi koncertjére is várnak minden gyermeket Budakalászon. A jeles nap alkalmából cirkuszi kalandpálya és pónilovaglás is szerepel a programlistában. 

Részletes program>>>

2. Gyereknap Dorogon – A jeles nap alkalmából Dorogon sem feledkeznek meg a gyerekekről. Az Otthon téren egész napos program vár kicsiket és nagyokat egyaránt.

Részletes program>>>

3. Gyereknapi forgatag Pilisborosjenőn – Borosjenőn is a gyerekek kerülnek a középpontba a hétvégén, ugyanis a tiszteletükre arcfestést, népi játékokat, lufi hajtogatást szerveznek a településen.

Részletes program>>>

4. Szepesi-nap és piliscsabai gyermeknap – Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezik a Szepesi-napot, egyben a piliscsabai gyermeknapot május végén. Az egész napos, ingyenesen látogatható rendezvényen lesz többek között erdészeti gépbemutató, ragadozó madarak, lego kiállítás és ásványok. 

Részletes program>>>

5. Gyereknap Pilisjászfalun – Minden gyereket meglepetéssel várnak a rendezvényen, de lesz íjászat, sortprogramok és ugrálóvár is.

Részletes program>>>

6. Gyereknapi mulatság Pilisszentkereszten – A Szegedi Látványszínház előadása mellett lovaglás és kézműves foglalkozás várja a gyerekeket. 

Részletes program>>>

7. Gyermeknap a pilisszentiváni tűzoltókkal – A program célja, hogy bemutassák a gyermekeknek és szüleiknek az önkéntes tűzoltók és polgárőrök nem mindennapi, önkéntes tevékenységét, egyesületi életét.

Részletes program>>>

8. Vörösvári gyermeknap – A gimnázium udvarán minden programmal a gyerekek kedvére tesznek: mesés előadás, gyermekkoncert, homokkép készítés, stb.

Részletes program>>>

9. Gyermeknap az Ürömi Állatotthonban – Rengeteg érdekes programmal készülnek az állatotthon önkéntesei, hogy ismét egy felejthetetlen napjuk legyen a gyerekeknek: a kutyusok mellett bűvész, ügyességi verseny, fellépők és tűzoltósági locsolás is várja a kicsiket.

Részletes program>>>

10. Gyereknapi majális Tinnyén – A focipályán lézerharc és airsoft célbalövés várja a gyerekeket, de lesz arcfestés és lufibohóc is.

Részletes program>>>