5+1 gyerekprogram február végén, amit kár lenne kihagyni

08:55 | 2018 02. 14.

Kategóriák: Al kiemelt, Gyereksarok

Február végén számos izgalmas program várja a családokat Pilisvörösvártól egészen Solymárig. A társasjáték klub mellett mese előadáson és középkori vigasságon vehetünk részt, de a természet is remek eseményeknek fog otthont adni. A madárgyűrűzés mellett ugyanis a Sulikupa első túráján is megismerkedhetünk az erdő világával, de a Budakeszi Vadasparkban betekintést nyerhetünk a hazai vadak mindennapjaiba. 

 1.Madárgyűrűzés Pilisszentivánon

Télen a Jági-tónál kihelyezett madáretetőnél hatalmas a sürgés-forgás. Egymást követik sorban a madarak a finomabbnál finomabb falatokért. Hogy megismerkedhessünk az etetők gyakori madaraival, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság téli gyűrűzési bemutatót tart február 24-én, szombaton. Tölts időt a természetben, és ismerd meg annak lakóit!
Részletes program>>>

2. Világszép nádszál kisasszony Pilisvörösvárra érkezik

A világszép királykisasszonyt szerzi meg a királyfi, az a királyfi, aki az Óperenciás-tengeren is túl, de még az üveghegyeken is egy sánta arasszal túl élt hajdanában, amikor az öreganyám öreganyja sem élt már. Gyermekkorunk kedvence Benedek Elek tollából, a Magyar Népmese Színház előadásában Pilisvörösváron.
Részletes program>>>


3. Sulikupa túrasorozat Piliscsabán

A Piliscsabai Természetjáró Egyesület szervezésében az évben kilenc vezetett túrán vehetnek részt gyerekek és szüleik. Lesz kirándulás a Rám-szakadékba, de az éjszakai túra sem hiányozhat, mindeközben pedig a résztvevők pecséteket gyűjthetnek a megtett útról. Az első túra február 24-én lesz.
Részletes program>>>

4. Középkori vigasság Solymáron

A középkor csodálatos világában kalandozhatnak azok a gyerekek, akik ellátogatnak a solymári kalandgyár eseményére. Megismerkedünk a lovagokkal, lovagi párviadalon veszünk részt és a nap végén egy reneszánsz bálba is eljutunk.
Részletes program>>>

5. Szerelmes állatok napja a Budakeszi Vadasparkban

Február 17-én, szombaton, a Valentin-napra való tekintettel a Budakeszi Vadasparkban idén is a szerelmes állatoké a főszerep. A rendezvény keretein belül a látogatók izgalmas, és olykor bizony kissé pikáns szakvezetéseken ismerkedhetnek meg a Magyarországon őshonos, illetve a Kárpát-medencébe betelepült állatok szerelmi életével, párkeresési szokásaival és udvarlási technikáival. 
Részletes program>>>

 

+1 Társasjáték klub nagyobbaknak Solymáron

A társasjátékról a Ki nevet a végén? vagy a Gazdálkodj okosan jut eszedbe? Akkor felejtsd el, amit eddig tudtál a társasokról, mert itt a játékok új generációja! Az elmúlt 20 évben forradalmi változások történtek a társasjátékok világában és azóta folyamatosan, hónapról hónapra új, kreatív alkotások jelennek meg. A játékok összetettsége miatt az eseményt elsősorban 10 éven felüli gyerekeknek, illetve felnőtteknek ajánlott!
Részletes program>>>

(Varkapu.info)

Címkék: , , , , , , ,