5+1 izgalmas októberi gyermekprogram a térségben

18:15 | 2017 10. 04.

Kategóriák: Gyereksarok

Októberben is színes programok várják a legkisebbeket és a kicsit nagyobbakat a térség településein. Cikkünkben néhány eseményt ajánlunk, amelyeken érdemes lesz részt venni!

1. Solymári Kalandgyár – Mesék a papírszínházban
Időpont: 2017. október 15. vasárnap 16:00
A Japánból eredő és igen népszerű papírszínház, a Kamishibai, a mesekönyveket mintegy színházzá alakítja, így igazi színházi élménnyé változtatja a hagyományos meseolvasást. Az ezt követő játék és kézműveskedés is a mesékhez kapcsolódik, segíti elmélyíteni a megértést, megmozgatja a fantáziát.
Részletek>>>

2. A Vakond nadrágja – Zenés mesejáték Piliscsabán
Időpont: 2017. október 7. szombat 10:00
Ki ne ismerné, s szeretné a kisvakondról szóló meséket? A jó hír, hogy a kalandos történetek most a piliscsabai Klarissza-házba érkeznek! Októberben tehát várják a gyerekeket, családokat “A vakond nadrágja” című zenés mesejátékra!
Részletek>>>

3. Palatkai táncház Piliscsabán
Időpont: 2017. október 14. szombat 17:30
A Piliscsabai Táncház Egyesület októberben is mulatságra hívja a táncos lábúakat. Az est során gyerekeknek és felnőtteknek is lehetőségük lesz a táncra, s kézműveskedéssel is mulathatják az időt. , majd 20 órától a felnőttek táncháza következik.
Részletek>>>

4. Aprók tánca Budakalászon
Időpont: 2017. október 13. péntek 17:00
Budakalászon várnak minden apróságot, aki szeretne megismerkedni a magyar néptánc alapjaival. A tánc után őszi kézműves foglalkozáson ügyeskedhetnek a gyerekek.
Részletek>>>

5. Aranyecset – Bábjáték Perbálon
Időpont: 2017 október 12. csütörtök 17 óra
Nemes Nagy Ágnes meséje elevenedik meg a színpadon Perbálon. Az októberi bábjáték humorral, tanulsággal színezve nyújt remek programot a gyerkőcöknek.
Részletek>>>

+1. Kiránduljunk!
Korábbi cikkünkben a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság októberi programjait ajánlottuk. A Jági-tó partján madárgyűrűzés, míg Nagykovácsiban kirándulás várja a családokat.
Részletek>>>

(Varkapu.info)

Címkék: , , , , , , , ,