5+1 márciusi gyermekprogram a térségben

08:53 | 2019 03. 06.

Kategóriák: Al kiemelt, Gyereksarok

Márciusban is színes programokat szerveznek a térségben és az események között a gyerekek is megtalálhatják a számukra legkedvesebbet. Megelevenednek az igazi klasszikusok, mint Micimackó és Mazsola, de tavaszi kiránduláson és társasjáték délutánon is részt vehetünk. 

1.Mazsola és Tádé Solymárra látogat

A gyermekek és a gyermeklelkű felnőttek számára nincs is annál nagyobb csoda, mint mikor egy báb életre kel, és kalandjaival elvarázsol. Hát még ha ez a báb egy szeretetre méltó pöttöm kismalac, aki nagy lélekkel és sok-sok érzelemmel van megáldva. Mazsola és barátai: Tádé, Manócska és a többiek, ezúttal a solymári Művelődési Ház színpadán kelnek újra életre március 10-én, az Ametist Bábszínház jóvoltából.

Részletes program>>>

2. Főszerepben a társasjátékok

Szeretsz társasozni, de nincs kivel? Megmutatnád másoknak is a kedvenc játékaid? Hozd el a legkedveltebb társasaidat és osztozz az élményen a többiekkel! Március 9-én, szombaton Pilisszentivánon és Piliscsabán, míg március 30-án Pilisvörösváron próbálhatjátok ki a kártyás, táblás, családi vagy épp logikai játékokat.

Részletes program (Pilisszentiván) >>>

Részletes program (Piliscsaba)>>>

Részletes program (Pilisvörösvár)>>>

3. A Jégvarázs és a Vuk dallamai is felcsendülnek

Egy igazán trendi, interaktív, gyerekprogramra várnak mindenkit a pilisvörösvári Művészetek Házába. A mesekoncerten a legnépszerűbb rajzfilm slágerek mellett magyar népdalok és gyermekversek zenés feldolgozásai is felcsendülnek. Így többek között megelevenedik a színpadon a Jégvarázs kedvelt zenéje, de Szófia Hercegnőt, Micimackót és Vukot is a színpadra csábítja a Fourtissimo zenekar.

Részletes program>>>

4.  Hóvirágok nyomában a Nagy-Kopaszon

Március elején téli álmából ébredezik a természet. Sok növény ilyenkor még álmosan pihen, azonban a hóvirágok, a túra főszereplői ekkor pompáznak a legszebben. A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság szervezett kirándulásán az utunk a Budai-hegység legmagasabb pontjára, a Nagy-Kopaszra vezet. A túra kb. négy órát ölel fel, a táv 9,5 km – így nagyobb gyerekekkel ajánlott. 

Részletes program>>>

5. Micimackó és Malacka kalandjai

A Fogi Színház Budakalászra látogat, hogy a Százholdas Pagonyt megelevenítse a közönségnek. E bájos mesét bizonyára minden kisgyermek ismeri már, de most végre színpadon is életre kel e csodás történet, melyben találkozhatunk Micimackóval, Malackával és a Százholdas Pagony többi lakójával. Az előadás után kézműves foglalkozásokkal várnak mindenkit.

Részletes program>>>

+1 Lesd meg az éjszakai állatok életét!

Voltál már éjszaka igazi vadak között? Amit a máskor nem hallható neszezések, horkantások és huhogások tesznek még vérfagyasztóbbá, nem beszélve az elemlámpa fényében megvillanó szempárokról… A Budakeszi Vadasparkban lakó állatok némelyike éjszakai életmódot folytat, így mikor a nap lenyugszik, ők akkor kezdik – vagy épp folytatják – a szokásos napi rutint: esznek, játszanak, vadásznak, vagy éppen aktív társadalmi életet élnek. Less be a kulisszák mögé!

Részletes program>>>

(Varkapu.info)

Címkék: , , , , , , , , ,