Idén online rendezik meg a majálist Csobánkán

10:51 | 2020 04. 29.

Kategóriák: Gyereksarok

Május elsején a térség településein minden évben családi programokkal, kikapcsolódási lehetőségekkel várják a helyieket. A járványügyi helyzet miatt azonban az idei tavaszi és nyári szezon másképp alakul mint ahogy megszokhattuk: rendezvények, koncertek, előadások maradnak el országszerte.

A megváltozott helyzettől függetlenül Csobánkán megrendezik a május elsejei eseményt, azonban mindenzt rendhagyó módon, az online térben.

Gyerekek a Youtube előtt

A Csobánka TV Youtube csatornáján 10 órától a helyi művészházaspár, Pintér Zsófi és Reitter Zsolt műsorát követhetik a gyerekek. “Zsófi, a bábos és Zsolt, a pirosorr bohócdoktor garantáltan elvarázsolja majd a kicsiket” – tájékoztat a Csobánka Online

Közös társasozás és kézműveskedés online

A Csobánka Online Facebook-oldalán folyamatosan jelennek majd meg a kézműves foglalkozások és az online társasjátékok útmutatói, valamint élőben is be lehet majd kapcsolódni, illetve egy-egy társasjátékkal közösen játszani.

Zene minden mennyiségben

Két csobánkai zenész, Toldi Zoltán „Füles” és Toldi Zolika produkciója 18.00-kor kezdődik majd a Csobánka TV csatornán, ezt követően pedig Demeter Erik várja a nézőket.

 

 

 

Címkék: , , ,