Jótékonysági és szaloncukorgyűjtés Nagykovácsiban

09:25 | 2017 11. 15.

Kategóriák: Al kiemelt, Gyereksarok

Az adventi időszakban számos szervezet, egyesület, s a térség önkormányzatai is gyűjtéseket szerveznek rászoruló gyerekeknek. A megunt, de még jó minőségű játékokat, könyveket Piliscsabán, Pilisvörösváron és Nagykovácsiban is le lehet adni.

Jótékonysági gyűjtés 

Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzata december 4-től december 13-ig jótékonysági gyűjtést szervez rászoruló gyermekek számára, amelyet a Mátrix Közhasznú Alapítvány juttat el a kórházaknak és hátrányos helyzetű gyermekeknek.

Szeretettel fogadnak:

  • gyermekkorházakba mesekönyvet
  • a közelgő karácsonyi ajándékozáshoz játékokat, gyermekkönyveket, plüss játékokat, társasjátékokat, babajátékokat, gyermekruhákat minden korosztálynak, és bármi hasznos dolgot, aminek a hátrányos helyzetű gyermekek örülnének.

Az adományokat várják a Kispatak Óvodában (Kaszáló u. 16-18.) az Öregiskolában (Kossuth L. u. 78.) és ecember 10-én 15 órától az Adventi vásárban a Képviselők sátrában.

Szaloncukorgyűjtés a település rászoruló gyermekeinek

A településen szaloncukorgyűjtést is szerveznek, amivel a Nagykovácsiban élő rászoruló családok számára az önkormányzat által összeállított élelmiszercsomagokat gazdagítják.

Az adományokat várják december 4-13 között a közintézményekben, és december 10-én 15 órától az Adventi vásárban a Képviselők sátrában.

(Varkapu.info)

Címkék: , , , ,