Mikulás-napi programok a térségben

09:23 | 2021 12. 03.

Kategóriák: Fő kiemelt, Gyereksarok

Az ajándékosztogató, mosolygós, piros ruhás Mikulás idén is bejárja a térség településeit. Pilisszentivánra kerekes kisvasúton érkezik, Nagykovácsiban pedig tűzoltó autóval utazik majd. Programokkal, koncertekkel várják a gyerekeket a környéken.

Mikulásváró program Pilisvörösváron 

Miért a felnőttek mondják meg, hogy ki a jó? És egyáltalán mi a jó? A Cimbora Produkció Mikulásváró műsorából megtudhatjuk a válaszokat, ráadásul a végén ajándékosztás is lesz. A Platz Piacon az ünnepi program mellett vásárral és jégkorizással várnak.

Részletes program>>>

Vonatozz a Mikulással Pilisszentivánon!

December 5-én Mikulásvonat érkezik a faluba. A menetjegy csupán egy mosoly vagy egy gyermekrajz! A nap során Adventi vásárt is tartanak.

Részletes program>>>

Vonulós-tűzoltó Mikulás Nagykovácsiban

Advent második vasárnapján kézműves vásárral, pásztorjátékkal várják a helyieket. Délután Szent Miklós megérkezik a Római Katolikus Templomba, majd útnak indul a Mikulás tűzoltóautó is.

Részletes program>>>

Érkezik a Mikulás a Fényesliget Kávézóba

A hagyományokhoz híven a piliscsabai vendéglátóhelyre is ellátogat a Mikulás. A szülők december 4-ig névre szóló ajándékaikat leadhatják, hogy azzal lepje meg a piros ruhás gyermekeiket.

Részletes program>>>

Tűzoltóautón érkezik a Mikulás Pilisszántón

Olyan nincs, hogy nem jön a Mikulás a faluba! Integessetek Ti is a nagy szakállúnak, aki több utcába is ellátogat a helyi önkéntes tűzoltók autóján. A lánglovagok kivilágítva, zenével és plüssökkel érkeznek.

Részletes program>>>

Mikulásváró koncert Budakalászon

Kézműves foglalkozásal és interaktív koncerttel várják a családokat a budakalászi művelődési házba. A program során lehetőség lesz találkozni a Mikulással.

Részletes program>>>

Címkék: , , , , , , ,