Loptak a vörösvári szakrendelőből

Összesen több, mint 150 ezer forint tűnt el november 27-én, péntek délelőtt egy pénzkazettából, amelyet a Pilisvörösvári Szakorvosi Rendelőintézet egyik irodai széfében tároltak - tájékoztat a Vörösvári Hírek. (tovább…)

Kigyulladt egy bontó-szerviz Vörösváron – Így oltják a tüzet a helyi önkéntesek

Egy autószerelő műhely és környezetében lévő, nagy mennyiségű autógumi lángol Pilisvörösváron, a Szent László utcában - tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)

Felújítási munkákat végeznek a Pilisvörösvári Szakrendelőben

November 23-tól várhatóan két-három hónapon keresztül felújítási munkálatok zajlanak az intézményben - tájékoztatja a pácienseket Pilisvörösvár Városi Önkormányzat Szakorvosi Rendelőintézete. (tovább…)

Életet mentett a Facebook poszt Piliscsabán

Egy hallássérült lány vasárnap a piliscsabai Pázmáneumot videózta a vonatról, amikor kiszúrt egy idős néni, amint a vasúti töltés melletti árokban fekszik. (tovább…)

Álláshirdetés – Raktári segédmunkást keres Vörösváron a Helvet Kft.

Forgácsolószerszámokat, hűtő-kenőolajokat és szerszámgépeket forgalmazó cég keres főállású raktári segédmunkást pilisvörösvári telephelyére. (tovább…)

Álláshirdetés – Projektmenedzsert keresnek Solymáron

A PEMŰ Műanyagipari Zrt., folyamatosan bővülő műanyagipari termékeket előállító vállalat keres munkatársat Projektmenedzser / Kereskedelmi Asszisztens munkakörbe. (tovább…)

Bányai Bútorok: bérszámfejtő és helyszíni szerelő állás Vörösváron

A Bányai Bútorok 43 éve stabilan működő asztalosipari vállalkozás. Pilisvörösvári üzemünkbe és irodánkba új munkatársakat keresünk! (tovább…)

Csúszik a Nyugati pályaudvar tetőszerkezetének felújítása

Fél évszázados rejtett hibákra derült fény a Nyugati tetőszerkezetének felújításakor - írja a MÁV. (tovább…)

Torlódásra, késésekre kell számítani a 10-es úton

Ahogy arról tájékoztattuk Olvasóinkat, kedd reggel megkezdődött a 10-es út piliscsabai szakaszának felújítása. Több Facebook követőnk jelezte, illetve szerkesztőségünk is tapasztalta, hogy a munkálatok idején a félpályás útlezárás miatt hatalmas dugóra...

Megszegték a kijárási tilalmat Solymáron, később elő is állították őket

A kormányrendelet életbe lépését követő első napon a szolgálatban lévő polgárőrök a solymári Templom téren este 11 óra környékén két főre lettek figyelmesek. A szabályszegők a rendőrség értesítését követően helyszíni...