Ismét látogatható a Rám-szakadék

A közkedvelt Rám-szakadékot sziklaomlás veszélye miatt a Pilisi Parkerdő Zrt. még április végén ideiglenesen lezárta, majd geológiai és statikai vizsgálatot végeztetett. A vizsgálatok eredménye alapján Budapest környékének leglátogatottabb természetes turisztikai...

Autókat törtek fel Dorogon, a térfigyelő kamerák buktatták le a párost

A két elkövető az elmúlt pár napban három autót tört fel Dorogon. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a párost - írja a police.hu. (tovább…)

Fokozott figyelemmel kerékpározzunk a Pilisben!

Az elmúlt napok felhőszakadásinak következtében nagy mennyiségű talaj került az erdei utakra. A Pilisi Parkerdő kéri, hogy a kirándulók, különösen a kerékpárosok fokozott figyelemmel közlekedjenek az erdőben. A helyreállítási munkálatok...

Jó hírünk van: újra lesz traktor találkozó Solymáron!

Végre újra lesz traktor találkozó Solymáron, méghozzá július első vasárnapján, a tavalyi búcsú óta már ismert, sportpálya melletti területen – hívta fel a figyelmet közleményében a Solymári Traktorbarátok Köre. (tovább…)

Budapest bár Zenekar, családi programok – Júniusban Napforduló Fesztivál

Napforduló Fesztivál lesz június 21-én és 22-én: kiállítás, gyermek és családi programok, díjak, versenyek, sváb bál és a Budapest Bár Zenekar!  (tovább…)

Halálos áldozata is van a tinnyei tűzesetnek

Szombat este fél tízkor érkezett a bejelentés a hivatalos szervekhez, amely szerint Tinnyén kigyulladt egy garázs – tájékoztat a katasztrófavédelem. (tovább…)

Menetrendváltozás május elsején

Május elseje, bár egy napos, hét közepére eső ünnepnap, de várhatóan így is sokan kelnek útra a közösségi közlekedés járatain. A MÁV és a Volánbusz azt kéri, hogy indulás előtt...

Sziklaomlás a Rám-szakadéknál – Lezárták a népszerű kirándulóhelyet!

Budapest környékének egyik legnagyobb látogatottságú turisztikai célpontja, a Rám-szakadék területén az elmúlt napokban sziklaomlás történt. Az eset nem járt személyi sérüléssel. A közkedvelt szurdokot a Pilisi Parkerdő Zrt. ideiglenesen lezárja,...

Ezeken a helyszíneken mér sebességet a rendőrség a térségben

A rendőrség kijelölte a péntek reggeltől szombat reggelig tartó SPEEDMARATHON ellenőrzés helyszíneit. A térségben is számítani kell a rendőri jelenlétre, többek között Pilisvörösváron, Piliscsabán és Zsámbékon. Nézzük a listát! (tovább…)

Kalauz nélkül járnak a vonatok Pilisvörösvár és Rákos között

A MÁV-Start Pilisvörösvár és Rákos között közlekedő S76-os vonatai - kísérleti jelleggel - jegyvizsgáló nélkül közlekednek - közölte a vasúttársaság. (tovább…)