Drifteltek Budakalászon, megbüntették őket

A szentendrei rendőrok november 11-én ellenőriztek autósokat Budakalászon. Többen egy bevásárló központ parkolójában drifteltek, ezért a rendőrök igazoltatták őket. (tovább…)

Nem mindennapi baleset a pilisszántói templomban

Közel három méter mély gödörbe esett egy ember szombaton délelőtt Pilisszántón, a Kossuth Lajos utcai templomban - tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)

Halálos vonatbaleset történt Pilisvörösváron

A Mávinform tájékoztatása szerint vasárnap hajnalban egy utasok nélkül közlekedő szerelvény Pilisvörösvár állomáson elütött egy embert, aki a helyszínen életét vesztette. Az állomás többi vágányán a vonatközlekedés lehetséges – olvasható...

Árokba hajtott egy autó Pátyon (+KÉPEK)

Egy személygépkocsi megcsúszott, árokba csapódott, majd félig az úttestre belógva forgalmi akadályt okozott vasárnap a kora délutáni órákban Páty közelében - tájékoztatta portálunkat a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. (tovább…)

Kirabolták egy Dobogókő környéki erdős részen – ezt hazudta

Rablótámadás áldozataként kért rendőri segítséget egy 26 éves nő, ám kiderült, története mese habbal. Kellett a pénz, ezért hazudott - hatóság félrevezetése a vádemelési javaslattal lezárt ügy minősítése. (tovább…)

Önkielégítést végzett a pilisszántói buszon, elfogták a rendőrök

Kevés olyan ember lakik Pilisvörösváron és környékén, akit ne tudna ránézésre azonosítani a két helyi körzeti megbízott. Nem volt ez másként egy buszon önkielégítő, ismeretlen utasnál sem - kezdték nem...

A falopások megelőzéséért járják a vörösvári rendőrök a Pilis erdeit

Elsősorban a falopások, az illegális fakitermelés, az orvvadászat megelőzése, megakadályozása, felderítése volt annak az akciónak a célja, amelyet a Pilisvörösvári Rendőrőrs munkatársai tartottak október 20-án. Az ellenőrzést Pilisvörösvár, Piliscsaba és...

A földön feküdt az időn hölgy, amikor a piliscsabai polgárőrök bejutottak a házába

Október 14-én 20 óra után kapott bejelentést a Piliscsabai Polgárőr Egyesület, hogy településen egy idős egyedülálló néni nem vitte be a napi ebédjét, még mindig a kapura van akasztva. (tovább…)

Új közterület-felügyelőt mutattak be Solymárom

Lakatos Béla közterület-felügyelő október elején távozott a solymári Polgármesteri Hivataltól, a feladatát Benyák Richárd veszi át, aki korábban Pilisszentivánon szolgált - adta hírül a Solymaronline. (tovább…)

Eltűnt, de megtalálták az idős piliscsabai nénit

Hétfőn kora este kapta a bejelentést a Piliscsabai Polgárőr Egyesület, hogy az egyik helyi idősek otthonából eltűnt egy néni, aki időskori demenciában szenved. Négy fővel megkezdték meg a keresését, miközben...