Baleset a 10-es úton, a solymári Auchannál

Több olvasónk is jelezte, hogy baleset történt a 10-es úton, a solymári Auchan magasságában, Pilisvörösvár irányában.  (tovább…)

Eltévedt kirándulókat, egy nőt és két gyereket kutattak fel a hétvégén

"A kora esti órákban érkezett a riasztás, mely szerint egy anyuka és két kisgyermek eltévedt az erdőben - tájékoztat a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat. (tovább…)

Eltűnt idős hölgyet kerestek Solymáron

Vasárnap 17 órakor érkezett riasztás a rendőrségtől, mely szerint egy 92 éves hölgy tűnt el solymári otthonából - tájékoztat a Pilisjászfalui Polgárőrség. (tovább…)

Idén is Pilisszentiván hozhatta el az Év Polgárőr Egyesülete díjat

Október 20-án, kedden tartotta az Országos Polgárőr Szövetség Százhalombattán a regionális ünnepséget az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére, mely során átadták a 2020-as esztendő Év Polgárőre és Év Polgárőr Egyesülete elismeréseket....

Holttestet találtak egy Solymár környéki erdőben

Októbet 18-án, vasárnap este 6 óra környékén érkezett a rendőrséghez egy bejelentés, miszerint gombászás közben egy holttestet fedeztek fel Solymáron - tájékoztat a Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület. (tovább…)

Megszökött egy gyermekpornográfiával vádolt szentendrei férfi, keresik!

A Szentendrei Rendőrkapitányság a 13090/1236/2020. bü. számon fogolyszökés vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást a 60 éves Janicsek Attila ellen. (tovább…)

Zaklatta a lakosokat Solymáron

Lakossági bejelentést követően a solymári közterület-felügyelet, a Törökkút utca 9-17 szám közötti szakaszán tettenért egy román állampolgárságú személyt, aki az ingatlanokra becsengetve, egy fénymásolt román nyelvű nyomtatvánnyal kéregetett, zaklatta a...

Mostantól gyorsabban érkezik a segítség – Terepjárót adtak át Szentivánon

Városi terepjárót adott át Pilisszentiván polgármestere a település körzeti megbízottjának - tájékoztat a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. (tovább…)

Gázolt a vonat a solymári Szél hegynél

Elgázolt egy embert egy Piliscsabáról Angyalföldre tartó vonat, Solymár és Pilisvörösvár közötti szakaszán - tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)

Egyre nagyobb a torlódás a 10-es úton egy baleset miatt

A 10-es főút budapesti szakaszán, a Csúcshegy előtti részen két személyautó ütközött az ürömi körforgalom előtt a Pilisborosjenő felé tartó oldalon. A helyszínen már ott vannak a rendőrök, a mentők,...