Robbantás történt Esztergomban, egy rendőr meghalt

Az M1 értesülése szerint egy rendőr meghalt egy robbantásban Esztergom külterületén. (tovább…)

Elhunyt a Pilisszentlászló környékén balesetet szenvedett férfi

A Pilisszentlászló környékén történt balesetben egy 24 éves férfi meghalt – hívja fel a figyelmet a rendőrség. (tovább…)

Elgázolta a kerékpárost, majd elhajtott a 10-es úton

Cserbenhagyásos gázolás történt a 10-es úton, Pilisjászfalu után, a bánya bejárata előtti kanyarban kedd este – tájékoztat a Pilisjászfalui Polgárőrség. (tovább…)

A bódult sofőröket szűrik ki az országos ellenőrzésen a rendőrök

Országos ellenőrzésekre kell számítani az utakon 2023. június 14. és 20. között – tájékoztat a rendőrség. (tovább…)

Árokban landolt a Peugeot a Garancsi-tónál

A Piliscsabai Polgárőr Egyesület vasárnap délután 14 óra 30 perckor kapta a bejelentést, hogy Piliscsaba és Tinnye között a Garancsi-tó magasságában egy személygépkocsi az út menti árokba borult. (tovább…)

Dorogon és Perbálon is ellenőriz a rendőrség

A rendőrség a térségben is ellenőrzéseket tart a ROADPOL kezdeményezéséhez csatlakozva. Péntek reggeltől szombat reggelig az alábbi helyszíneken várható szemle. (tovább…)

Holtan találták meg az eltűntként keresett dorogi családapát Piliscsabán

Holtan találták meg azt a kétgyermekes dorogi családapát, aki április 14-én tűnt el, írta posztjában az Eltűnt Személyek Keresése csoport a Facebookon. (tovább…)

Ezen a napon fokozottan ellenőrzi a rendőrség hazánk közútjait

A rendőrök egy hétig fokozottan ellenőrzik a megengedett legnagyobb sebesség betartását Magyarország közútjain – hívja fel a figyelmet a police.hu. (tovább…)

Tűz ütött ki egy pilisvörösvári raktárban

Több olvasónk is jelezte, hogy Pilisvörösváron hatalmas füstfelhő járja be az eget, ugyanis a Bányatelepen található CBA raktára kigyulladt a délelőtti órákban. (tovább…)

Így oltották a tüzet Pilisszentlászló határában (KÉPEK)

Kigyulladt egy erdő aljnövényzete szombat délután Pilisszentlászló határában – hívja fel a figyelmet a katasztrófavédelem. (tovább…)