Nyit a solymári jégpálya!

November 25-én, pénteken 17 órakor nyílik Solymáron a Templom téri jégpálya a sekrestyésház udvarán található sátorban – hívja fel a figyelmet a Solymaronline.  (tovább…)

Robotvezérelt gyártás irányába indul egy pomázi cég

A Biolab Diagnosztikai Laboratórium Zrt. 502,48 uniós támogatást nyert el októberben a Széchenyi Terv Plusz programban, amelynek segítségével elindul a robotvezérelt gyártás irányába. (tovább…)

3+1 érv a VELUX tetőablakok mellett – Extra kedvezmények a Grand-Ácsnál

Építkezik? Felújítaná vagy beépítené tetőterét? Tetőtéri ablak cseréjén gondolkodik? Mutatunk 3+1 érvet, hogy miért érdemes a VELUX kínálatából választani! (tovább…)

Szabadságliget és Klotildliget közvetlen kapcsolatot kap a Nyugatihoz

,,Számos visszajelzést kaptunk az esztergomi vasútvonalon, hogy még fejlesszünk tovább a menetrenden. Ezt most meglépjük" - tájékoztatja a lakosságot Vitézy Dávid. (tovább…)

Visszakapta Pilisvörösvár a Sberbankban ragadt pénzének több mint 80 százalékát

Remek hírt osztott meg a városvezetés a lakossággal Pilisvörösvár közösségi-oldalán. A videós beszámoló szerint a település visszakapta a Sberbankba ragadt pénz több mint 80%-át, azaz közel 1,2 milliárd forintot. (tovább…)

Ezért érdemes időben lecserélni a nyári abroncsokat

Sokan az utolsó pillanatig halogatják a téli abroncscserét, amikor pedig végre rászánják magukat, akár hetekig is kell várniuk a gumisra. A HANKOOK TIRE Magyarország Kft. anyagfejlesztési menedzsere elmagyarázza, miért érdemes...

Ideiglenesen bezár a posta a solymári Auchanban és Klotildligeten is

Átmenetileg bezár a posta a solymári Auchan áruházban november 12-én - hívta fel a figyelmet a hírre Cser András pilisvörösvári önkormányzati képviselő. Pomázt, Pilisszentléleket és Piliscsaba Klotildligetet is érinti az...

MÁV-Volán: hosszabbítani kell a diákigazolvány-matricákat

Az előző tanévben, illetve félévben kapott diákigazolvány-matricák október 31-ig jogosítanak utazási kedvezmény igénybevételére, ezért a MÁV-Volán-csoport is arra kéri a diákkedvezménnyel utazókat, hogy időben gondoskodjanak okmányuk érvényességének meghosszabbításáról. (tovább…)

Modern stílus a fürdőszobában: hódítanak a Walk-in zuhanyfalak

A modern stílusról eltérőek a vélemények, de az alábbi jelzők helytállóak lehetnek: letisztult, mai, funkcionális, látványos, korszerű, haladó szellemű, újfajta. Vannak anyagok, amelyek a modern design szerves részei, mint például...

Szombaton nyílik meg a Nyugatiban a vágányok alatti aluljáró

A Nyugati pályaudvar tetőfelújításához kapcsolódóan, a Márványcsarnok padlóburkolatának felújítása miatt, a szerkezeti rész kellő szilárdságának elérése érdekében október 7-én éjfélig tart a vasúti vágányok alatt átvezető aluljáró lezárása. A 13-17....