Budakalászi tanító nyerte a szupertanár versenyt

Véget ért a Dívány.hu és a LIDL Magyarország szervezésében immár negyedik alkalommal meghirdetett, 2020-as Szupertanár verseny, a döntő közönségszavazásán a győztes Lenhardtné Kwaysser Fatime, a budakalászi Szentistvántelepi Általános Iskola tanítója...

Borral barangoló kézműves vásár Pátyon

Augusztus elsején a pátyi pincehegyen különleges kézműves portékák közül válogathatunk, miközben a nyitott pincékben finomabbnál finomabb borokat kóstolhatunk. (tovább…)

Figyelem, műsorváltozás a vörösvári autósmoziban!

Már javában tart a jegyértékesítés a július 11-i programra, amikor is a helyiek autójukból mozizhatnak a Harcsa utca – Bányató utca találkozásánál lévő nagy parkolóban. (tovább…)

Ezeket a filmeket vetítik először a vörösvári autósmoziban

Ahogy arról korábban tájékoztattuk Olvasóinkat, az idei nyáron autósmozi nyílik a pilisvörösvári tavaknál. Júliusban két időpontban lesznek vetítések: 11-én és 25-én, szombaton, míg augusztusban egy időpontot hirdettek meg: 14-én, pénteken....

Hamarosan kezdődnek a Zsámbéki Nyári Színház programjai

Július 5-én indul a Zsámbéki Nyári Színház; az idei programoknak Zsámbék különleges szabadtéri helyszínei adnak otthont. (tovább…)

Evangélikus templom épülhet Piliscsabán

A Széchenyi István utca és a Szent László király utca sarkán hamarosan evangélikus templom épül Piliscsabán - írja Farkas András közösségi oldalán.  (tovább…)

Hétfőtől nyitnak Solymár kulturális intézményei

"A kormány megszüntette a járványügyi veszélyhelyzetet, így június 22-től a művelődési ház, a könyvtár, a dr. Jablonkay István Helytörténeti Gyűjtemény, valamint a Svábház a megszokott nyitvatartási rend szerint üzemel és...

Te melyik filmet néznéd a vörösvári autósmoziban?

Ahogy arról korábban írtunk, a napokban remek hírrel jelentkezett közösségi oldalán a pilisvörösvári Művészetek Háza: hosszú idő után ismét autósmozi lesz a tavaknál. (tovább…)

Ismét elérhető a pilisszentiváni könyvtár

A pilisszentiváni könyvtár ismét a rendes nyitvatartás szerint üzemel. "Mindnyájunk biztonsága érdekében a maszkot, valamint érkezéskor a fertőtlenítést továbbra is kérném" - tájékoztat Frankhauserné könyvtáros. (tovább…)

Autósmozi lesz a pilisvörösvári tavaknál

Részleteket egyelőre nem tudunk, de nagyon jó hírrel jelentkezett a pilisvörösvári Művészetek Háza közösségi oldala: autósmozi lesz a tavaknál. Évekkel ezelőtt voltak filmvetítések a kemping területén, és nagyon vártuk, hogy...