Közélet Augusztusban is lesz robbantási gyakorlat a csobánkai lőtéren

Augusztusban is lesz robbantási gyakorlat a csobánkai lőtéren
A Magyar Honvédség Altiszti Akadémia csobánkai gyakorlóterén augusztusban is tartanak komoly hanghatásokkal járó robbantási gyakorlatot, amelyet a környező települések lakói is érzékelhetnek.

Közélet Júliusban is lesz robbantási gyakorlat a csobánkai lőtéren

Júliusban is lesz robbantási gyakorlat a csobánkai lőtéren
A Magyar Honvédség Altiszti Akadémia csobánkai gyakorlóterén júliusban is tartanak komoly hanghatásokkal járó robbantási gyakorlatot, amelyet a környező települések lakói is érzékelhetnek.

Közélet Több mint egy hétig tart a robbantási gyakorlat Csobánka határában

Több mint egy hétig tart a robbantási gyakorlat Csobánka határában
Szerda délelőtt már a térség több településén is hallhatók voltak a szokásos lövések és robbantások, amelyek a Magyar Honvédség Altiszti Akadémia csobánkai lőtéren történnek. A lakosoknak, különösképpen a kutyatulajdonosoknak még csütörtökön és jövő héten is hasonló hanghatásokra kell számítaniuk.

Közélet Toborzó előadást tart a Magyar Honvédség a leányvári Művelődési Házban

Toborzó előadást tart a Magyar Honvédség a leányvári Művelődési Házban
A Magyar Honvédség toborzói Leányváron tartanak tájékoztató előadást április 3-án, 11 órakor a munkavállalási lehetőségekről, a Magyar Honvédség állományába kerülésről és szerződéses katonai szolgálatról. A helyszín a leányvári Farkas János Művelődési Ház lesz.

Közélet Októberben is lesz robbantási gyakorlat Csobánkán

Októberben is lesz robbantási gyakorlat Csobánkán
Októberben is több alkalommal lesz hallható Csobánkán és környékén robbantás, hiszen október 12-én, 18-án, 19-én, 25-én és 27-én is gyakorlatoznak a katonák a honvédség gyakorlótérületén. 

Szeptemberben is gyakorlatozik a Magyar Honvédség Csobánkán

Szeptemberben is gyakorlatozik a Magyar Honvédség Csobánkán

A Magyar Honvédség Altiszti Akadémia tájékoztatása szerint szeptemberben robbantási gyakorlatot hajtanak végre a csobánkai gyakorlótéren. Veszélyforrás alakulhat ki a horgásztó gyakorlótér felőli oldalán, repeszhatás és földrögök kiszóródása várható.

Közélet Robbantási gyakorlatok augusztusban Csobánkán

Robbantási gyakorlatok augusztusban Csobánkán

A Magyar Honvédség Altiszti Akadémia tájékoztatása szerint augusztusban robbantási gyakorlatot hajtanak végre a csobánkai gyakorlótéren. Veszélyforrás alakulhat ki a horgásztó gyakorlótér felőli oldalán, repeszhatás és földrögök kiszóródása várható.

Közélet Májusban is gyakorlatozik a Magyar Honvédség Csobánkán

Májusban is gyakorlatozik a Magyar Honvédség Csobánkán

A Magyar Honvédség májusban robbantási gyakorlatot hajt végre a csobánkai gyakorlótéren. Veszélyforrás alakulhat ki a horgásztó gyakorlótér felőli oldalán,  repeszhatás és földrögök kiszóródása várható.

Közélet Áprilisban is gyakorlatozik a Magyar Honvédség Csobánkán

Áprilisban is gyakorlatozik a Magyar Honvédség Csobánkán

A Magyar Honvédség áprilisban robbantási gyakorlatot hajt végre a csobánkai gyakorlótéren. Veszélyforrás alakulhat ki a horgásztó gyakorlótér felőli oldalán,  repeszhatás és földrögök kiszóródása várható.

Közélet Márciusban is robbantási gyakorlatok Csobánkán

Márciusban is robbantási gyakorlatok Csobánkán

A Magyar Honvédség március 19-én, 25-én és 26-án robbantási gyakorlatot hajt végre a csobánkai gyakorlótéren. Veszélyforrás alakulhat ki a horgásztó gyakorlótér felőli oldalán,  repeszhatás és földrögök kiszóródása várható.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel