Erdő-mező Sok veszélyt rejt, ha online vásárolunk tűzifát

Sok veszélyt rejt, ha online vásárolunk tűzifát
Számos jogsértést tárt fel az utóbbi időben az interneten tűzifát hirdetők körében a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH). Az ellenőrzésekre legtöbbször lakossági bejelentés alapján került sor.

Közélet Mostantól ingyenes wifi várja a szentivániakat a sportpályánál

Mostantól ingyenes wifi várja a szentivániakat a sportpályánál
Két hete ingyenes wifihez csatlakozhatnak azok, akik kilátogatnak a pilisszentiváni sportpályához, a helyi önkormányzat ugyanis ezzel kívánja a kirándulók, az erdei kerékpárosok és a Jági tanösvény látogatóinak komfortját növelni.

Google Street View: De ki alszik a Pilisvörösvár Útőrház utcai megállóban?

Ahogy vituálisan sétáltunk a 10-es úton, eszünkbe jutott, hogy ha már van Pilisvörösvári Üdülőtelep blogunk, lessük meg a nevezett buszmegállót és az Útőrház utcait is. Ekkor megláttuk, hogy valaki alszik a padon!

Közélet Ott vagyunk a Google Street View-en!

Ott vagyunk a Google Street View-en!

Pilisvörösvár Fő utca? Solymár Terstyánszky utca? Zsámbék, Tinnye, Pilisszántó, Dorog, Pomáz.... A sort hosszan folytathatnánk, ugyanis a környék összes települése fent van a Google ma elindult Utcakép, vagyis Street View oldalán! Mi már megnéztük, és ti?

Kék hírek A rendőrség blokkolja a számítógépeket?

A rendőrség blokkolja a számítógépeket?

A rendőrséghez több olyan állampolgári bejelentés érkezett, amelyek szerint internet használat közben egy elektronikus üzenetet kaptak a következő tartalommal: számítógépüket a rendőrség blokkolta, és ahhoz, hogy azt ismét használni tudják, 25 ezer forintot kell fizetniük az üzenetben megadott módon.

Egyre fontosabbak lesznek a helyi internetes hírportálok

A helyi médiában is a minőség a legfontosabb A MÖSZ és a MÚOSZ közös konferenciája az önkormányzati kommunikáció és a helyi nyilvánosság kapcsolatáról

Közélet Már a térségben is elérhető a 4G/LTE alapú mobilnet

Már a térségben is elérhető a 4G/LTE alapú mobilnet

A Telekom a nyár során több vidéki város mellett Budapest agglomerációjába, mintegy 50 Pest megyei településre is elvitte az új generációs mobilinternetet, a 4G/LTE-t. Budakalász,Budakeszi, Nagykovácsi, Páty, Piliscsaba, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre és Üröm köztük van.

Közélet Utaselégedettségi felmérés a vonatokon és az interneten

Utaselégedettségi felmérés a vonatokon és az interneten

A MÁV-START több ezer utas véleményét kérdezi meg a következő két hétben az utazók igényeinek és elvárásainak felmérésére. A közvélemény-kutatás kérdőíveit keddtől kezdik kiosztani a jegyvizsgálók a vonatokon, de a vasúttársaság honlapján is választ lehet adni – többek között – a járművek kényelmével, a pénztárosok tájékozottságával, az állomások és a kocsik tisztaságával kapcsolatos kérdésekre.

Kultúra Hamarosan indul a solymári vár honlapja

Hamarosan indul a solymári vár honlapja

Solymár egy méltán nevezetes történelmi ereklyéje az a középkori vár, melyet Dr. Valkó Arisztid amatőr solymári régész kezdett el kutatni az 1930-as években. Mára - többek között az ő kezdeti munkásságának, elkötelezett és buzgó igyekezetének köszönhetően számos ismeret és régészeti forrás áll rendelkezésre várunkról, annak történetéről.

Közélet Néha leálltak a környék jobbikos weboldalai is

Néha leálltak a környék jobbikos weboldalai is

Az Anonymous csoport magyarországi tagjai péntek este támadásba kezdtek radikális oldalakkal szemben a "Operation Fuck the Nazi" hadjáratukkal. A jobbik.hu-t támadták először, amely többször rövid időre le is állt, így a környék alapszervezetinek honlapjai is leálltak percekre.

view counter

Közelgő események

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Faanyag, fűrészárú, készházak, tetők, burkolóanyagok, nyílászárók, ereszcsatornák, kémények, stb.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel