Közélet Ünnepek utáni karácsonyfa elszállítás Pilisvörösváron

Ünnepek utáni karácsonyfa elszállítás Pilisvörösváron

„Felhívjuk figyelmüket, hogy a Zöld Bicske Nonprofit Kft. 2017. január 7-én, szombaton a teljes közszolgáltatási területen begyűjti a házak elé reggel 6 óráig kirakott karácsonyfákat - tájékoztatja Pilisvörösvár polgárait dr. Krupp Zsuzsanna jegyző.

Közélet Szenteste ónos eső várható a térségben is

Szenteste ónos eső várható a térségben is
Szombat késő délután és este észak, északnyugat felől egy gyenge frontális csapadékzóna érkezik. Este kisebb mennyiségben - várhatóan 1 mm alatt - az Észak-Dunántúlon eső, ónos eső, a középső-északi országrészben (Pest, Nógrád és környezete) ónos eső, havas eső valószínű.

Közélet Meleg ételt osztanak karácsonykor Pilisvörösváron

Meleg ételt osztanak karácsonykor Pilisvörösváron

A Pilisvörösvári Római Katolikus Egyházközség valamint a Pilisvörösvári Bányatelepi Egyházközség karácsonyi meleg ételosztást tart (ponty halászlé kenyérrel) 2016. december 24-én, a Szent Imre közösségi házban.

Közélet Adventi vásár Pilisvörösváron (+Részletes program)

Adventi vásár Pilisvörösváron (+Részletes program)
Itt van a várva várt Adventi Vásár programja! Az eseményen egész nap kézműves vásárral, kézműves ételekkel, italokkal és színpadi műsorokkal várják az érdeklődőket. 

Közélet Decemberi programok a pilisborosjenői művelődési házban

Decemberi programok a pilisborosjenői művelődési házban

Az év utolsó hónapjában is érdekes programokkal vár minden helyi és környékbeli lakost a Reichel József Művelődési Ház. A kicsik Holle Anyó című bábjátékon vehetnek részt és a Falukarácsonyon hangolódhatnak az ünnepekre, míg a nagyok süteménysütő versenyen mutathatják be legféltettebb receptjeiket.

Közélet Betlehem készült Pilisjászfalun (+Kép)

Betlehem készült Pilisjászfalun (+Kép)

A Hivatal udvarán elkészült a Betlehemi jászol. Az Önkormányzat ezzel is szebbé kívánja tenni az adventi készülődést - írja Bányai József, polgármester.

Közélet Süteménysütő verseny Pilisborosjenőn

Süteménysütő verseny Pilisborosjenőn
A rendezvény célja a különböző házi sütemények bemutatása, megismertetése, a nagymamák féltve őrzött receptjeinek megmentése és a régi sütemények, sült tésztafélék megkóstolása, a helyi értéktárba való felvétele.

Videó Karácsonyi hangulat Pomáz utcáin (+Videó)

Karácsonyi hangulat Pomáz utcáin (+Videó)

Pomáz Város Önkormányzata idén is igyekezett karácsonyi hangulatot teremteni a város számos pontján. Karácsonyi világítással van ellátva a Hősök tere, a Huszár utca, a főút, valamint a Városháza parkja.

Közélet Fogjunk össze! Tartós élelmiszergyűjtés a pilisvörösvári iskolában

Fogjunk össze! Tartós élelmiszergyűjtés a pilisvörösvári iskolában

A Pilisvörösvári Német Nemzetiségi Általános Iskola idén is összefogásra buzdítja a gyerekeket, szülőket. A tavalyi évben több családon is tudtak a felajánlások révén segíteni, így az iskola idén ismét gyűjtést szervez.

Közélet Így állították fel a karácsonyfát a városháza előtt Pilisvörösváron (+Képek)

Így állították fel a karácsonyfát a városháza előtt Pilisvörösváron (+Képek)

A mai naptól már láthatjuk a hatalmas, több méter magas karácsonyfát Pilisvörösváron, amit a hagyományokhoz híven idén is a Városháza előtti téren állítottak fel. A fát hamarosan feldíszítik, kivilágítják, de addig megmutatjuk azt, hogyan is került a helyére.

view counter

Közelgő események

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Állatorvosi rendelő és kutyakozmetika Pilisvörösváron.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel