Kedves Olvasónk!

Gyalogost gázoltak a 10-es úton Pilisvörösvárnál

A Varkapu.info úgy tudja, hogy gyalogost gázoltak a pilisvörösvári CBA előtt a 10-es úton. A buszközlekedés akadozik, autóval érdemes Pilisszentiván felé kerülni. MInt megtudtuk, egy IFA teherautó ütött el idős férfit hétfő reggel, aki szerencsére csak megsérült a balesetben.

Bővebben:

 

Ingyen újjáépítik a pilisvörösvári tűzkárosult család házát

41 000 forint gyűlt össze a tűzkárosult pilisvörösvári családnak a Sólyomfészek Étterem jótékonysági bálján szombat este. A rendezvény fénypontjaként bejelentették a családnak, hogy a Green Hope - Zöld Remény Alapítvány megkísérli felépíteni a leégett házat.

Bővebben:

 

Két új robogót kapott az ürömi polgárőrség (+Képek)

Két új robogót adományozott az VELUX Dolgozói Alapítvány az Ürömi Hegyvidék Polgárőr Egyesületnek 2012. október 26-án. A járművek segítségével a jövőben nemcsak környezetkímélőbb, de hatékonyabb módon teljesíthetnek szolgálatot a járőrök.


Bővebben:

 

Nyakon szúrt egy vendéget, mert ki akarták dobni a piliscsévi kocsmából

Botrányos viselkedése miatt ki akartak dobni a kocsmából egy férfit szombaton késő este Piliscséven, de a férfi rátámadt a vendégekre, és egyiküket nyakon szúrta - értesült a HavariaPress.


Bővebben:

 

Közbiztonságot elősegítő tanácsok Halottak Napjára

Közeleg a Mindenszentek és a Halottak napja, ilyenkor a temetők környékén megnövekedett forgalomra lehet számítani, hiszen aki teheti, felkeresi szerettei sírját. Ahhoz hogy ezt a kegyeleti látogatást ne árnyékolja be semmi, érdemes odafigyelnünk néhány dologra.


Bővebben:

 

Figyelem! Trükkös lopások Szentendre környékén!

A Szentendrei Rendőrkapitányság felhívja a figyelmet, hogy Szentendre illetékességi területén az elmúlt időszakban új módszerrel elkövetett trükkös lopásról érkeztek bejelentések. A rendelkezésre álló adatok szerint kettő vagy több nő megszólítja az idős, hazafelé tartó sértettet és felajánlják, hogy segítenek elintézni a köz-gyógyellátást, amelyhez egy több oldalas, hivatalosnak és eredetinek tűnő nyomtatványt is kitöltetnek vele.

Bővebben:

 

Már járhat vonat Dorog és Leányvár között (Képek)

Ugyan még nem a személyvonat, de egy A25 016-os mozdony már közlekedett a Budapest-Esztergom vasútvonal már elkészült, de még nem szabályozott Dorog és Leányvár közötti szakaszán 2012. október 12-én. Nézze meg a képeket róla!

Bővebben:

 

Babavarrás a solymári Waldorf Óvodában

Közös babavarró foglalkozást tartanak kéthetente csütörtök délután 14 órakor a solymári Waldorf Óvodában (Panoráma u. 5-7.). A kétórás tanfolyamokat Katyi irányítja majd, aki a Varkapu.info portálon is bemutatta már a babakészítés rejtelmeit.


Bővebben:

 

Bevezetés a fotográfia világába - Fényképezési alapismeretek nem csak kezdőknek

Bevezetés a fotográfia világába címmel jelenik meg Szalay Krisztián fanasztikus könyve. Ez a kiadvány tartalmazza azokat az alapvető tudnivalókat, amivel megvalósíthatod elképzeléseidet. Rendeld meg a könyvet most a Varkapu.info portálon keresztül!

Bővebben:

 

Gazdára várnak a Solymáron befogott ebek

Ismét állatvédelmi hatósági intézkedés során elkobzott és utcáról összeszedett kutyák kerültek a solymári gyepmesteri telepre. A befogott ebek féregtelenítve vannak, oltásokat kaptak, s már csak arra várnak, hogy szerető gazdára leljenek.

Bővebben:

 

Havazik az országban és a térségben is

Hétfőn reggel megkezdődött a hétvégére ígért havazás a Pilisben. Egyre nagyobb pelyhekben hullik a hó, bár még nem marad meg. Közben az utak csúszóssá váltak, így nem árt odafigyelni az úton.


Bővebben:

 

Az idős nők nyakából tépték le a nyakláncot

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat K. M. 17 éves, L. D. 15 éves és L. Tamás 18 éves fiatalok ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt.


Bővebben:

 

Vitára bocsátják a Pest megyei területfejlesztési koncepciót (November 15. - Pomáz)

Fórumokat tart az elkövetkező hetekben Pest megye önkormányzata a régió önkormányzatai, piaci szereplői, tudományos képviselői, illetve a civil szféra bevonásával a készülő megyei területfejlesztési koncepcióról - közölte a megyeháza sajtófőnöke csütörtökön az MTI-vel.


Bővebben:

 

Megvertek egy férfit Zsámbékon - forrónyomon fogták el az elkövetőket

Egy 19 és egy 21 éves férfi ellen indított eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság, ugyanis a hatóságok szerint október 24-én az esti órákban egy 22 éves férfit bántalmaztak Zsámbékon. A két gyanúsítottat forrónyomon fogták el.

Bővebben:

 

Közös – Tér – Látás a Látássérültek Pilis Völgye Egyesületével

A Látássérültek Pilis Völgye Egyesülete november 6-án rendezi meg Közös – Tér – Látás című programját a Művészetek Házában. Peller Terézia, az egyesület elnöke bemutatja majd a szervezetet és működését, majd a megvalósuló projekteket is bemutatják a közönségnek.


Bővebben:

 

Solymári pénzintézet a közös értékteremtésért

Magyarországon az első olyan pénzintézet, amely a profitot vadonatúj - az ökoszférával és a jövő generációkkal kibővített módon értelmezi, a MagNet Magyar Közösségi Bank, mely 12 budapesti fiókja mellett Solymáron is várja a helyi és környékbeli lakosokat és vállalkozásokat.


Bővebben:

 

Rajzfilmkészítő szakkör indul gyerekeknek

Rajzfilmkészítő szakkört indít ősszel a Magyar Rajzfilm Kft. A gyerekeket 6-tól 17 éves korig minden szombaton várják az óbudai stúdióba, ahol megismerkedhetnek a rajzfilm-készítéssel, és saját rajzfilmjüket is elkészíthetik. A beiratkozás folyamatos!

Bővebben:

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel