Kedves Olvasónk!

Így építik át a Budapest-Esztergom vasútvonalat (+Képek)

Az MTI fotóján egy áteresz utolsó elemének beemelését végzik a Pázmáneum egállóhelyén, a Budapest-Esztergom vasútvonal felújításán november 6-án. A további képeken a pilisvörösvári szakasz építése látható még októberről.

Bővebben:

 

Őzet gázolt a Volánbusz a 10-es úton

Őzet gázolt el egy Volánbusz Pilisjászfalun a 10-es főúton a Jácint utca közelében hétfőn este. A balesetben személyi sérülés nem történt, a vad viszont elpusztult a gázolás következtében.

Bővebben:

 

Heten sérültek meg egy frontális balesetben Tök területén

Szerda reggel fél 9-kor Tök területén, a Nyakas pincészet és a sportpálya közötti útszakaszon frontálisan ütközött két személygépkocsi - közölte a Varkapu.info portállal a Budaörsi Rendőrkapitányság. A balesetben két ember súlyos, 5 pedig könnyű sérüléseket szenvedett.


Bővebben:

 

Ki is volt Nyírő József? - Száműzött magyar irodalom Pilisszentivánon

Aki olvasta Nyírő József műveit, annak talán nem kell sokat magyarázni. De ahogy Wass Albert munkásságát, úgy Nyírőét is folyamatos politikai támadások, botrányok próbálják befeketíteni. Aki azonban november 8-án este ellátogat Takaró Mihály pilisszentiváni előadására, mindent megtudhat a nemzeti íróról.


Bővebben:

 

Hol lesz sebességmérés novemberben?

Budakalász, Pomáz, Szentendre, Zsámbék, Nagykovácsi, Páty, Telki, Budaörs - ezeken a településeken és környékén biztosan mérnek majd a rendőrök novemberben. Nézze meg, hogy pontosan hol és mikor!


Bővebben:

 

Új tűzoltó berendezést mutattak be Pilisszentivánon

A megszokott oltóanyag- és vízmennyiség egytizedével működő, Németországból érkezett tűzoltó berendezést mutattak be a Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület rendezvényén pénteken.

Bővebben:

 

Novemberi programok a pilisvörösvári Művészetek Házában

Novemberben sem fognak unatkozni a pilisvörösvári Művészetek Házába látogatók, hiszen ebben a hónapban is rengeteg érdekes program közül lehet válogatni. Singer Magdolna előadása mellett a Palánta iskola kiállításmegnyitója, és Katalin bál várja majd az érdeklődőket.

Bővebben:

 

Ismét gázoltak Pilisvörösváron az Útőrház megállónál

Pilisvörösvár külterületén ismét elütöttek egy hölgyet a késő délutáni órákban, mikor az Útőrház utcai buszmegállónál próbált átjutni az út másik oldalára. Úgy tudjuk, az elgázolt nő sérülésekkel megúszta a balesetet. A 10-es úton félpályás útlezárás volt.


Bővebben:

 

Figyelem! Dorogon és Esztergomban is hamis bankjegyek tűntek fel

Esztergomban, Dorogon és Oroszlányban is fizettek hamis 10 000 és 20 000 forintos bankjegyekkel. A kemma.hu információit a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete is megerősítette.


Bővebben:

 

Márton napi Bazár a solymári Fészek iskolában

A solymári Fészek iskola egyik legfontosabb eseményére, a Márton napi Bazárra hívnak minden kedves érdeklődőt november 10-én.  Ezen az ingyenes családi programon rendkívül érdekes programok várnak kicsikre és nagyokra egyaránt.

Bővebben:

 

Novemberi programok a pilisborosjenői Reichel József Művelődési Házban

Novemberben is rengeteg színes programmal várja az érdeklődőket a pilisborosjenői Reichel József Művelődési Ház. A gyermekek tűzzománcozhatnak , a felnőttek pedig Márton napi újbort is kóstolhatnak. A novemberi programok közöt szerepel a Márton napi táncház és a zeneiskola jubileumi koncertje is.

Bővebben:

 

Iskolaválasztás előtt - a töki Kisgöncöl Waldorf Iskola felvételi programjai

A töki Kisgöncöl Waldorf Iskola novembertől felvételi programokat nyújt gyerekeknek és szülőknek egyaránt. Az érdeklődők betekinthetnek alsó osztályos tanulók tanítási óráiba és előadásokat hallgathatnak meg, melyben megismerhetik az iskola céljait, tanítási módszereit.

Bővebben:

 

Addig lop alkoholt az ember, amíg el nem kapják

A Budaörsi rendőrkapitányság nyomozást folytat üzletszerűen, szabálysértési értékre elkövetett lopás vétsége miatt egy 57 éves férfi ellen - közölte a Varkapu.info-val a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.  G. István november 3-án 10 órakor Zsámbék területén egy áruházban próbált meg alkoholt és más termékeket lopni.


Bővebben:

 

Új Gulliver játékáruházat nyitottak Budakalászon

Idén októberben újra nagy mozgolódás volt a Gulliver Kft. háza táján, hiszen az év eleji M3-as áruházuk átköltöztetése után október 18-án sorban a kilencedik áruházát nyitotta meg a cég Budakalászon.


Bővebben:

 

Békatalálkozó Úszóverseny az Új-Hullám Úszóiskolában

A Dorogi Városi Uszoádban idén is megrendezik a Békatalálkozó Úszóversenyt a Don Pepe Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskola, amelynek célja, hogy a környékbeli és távolabbi sportegyesületekben úszó gyerekeknek - akik nem szerepelnek a Magyar Úszó Szövetség ranglistáján -, verseny- és sikerélményt nyújtsanak.


Bővebben:

 

Újabb multi választotta Pátyot

Magyarországon alakítja ki a kelet- és közép-európai piacokat kiszolgáló logisztikai központját a Konica Minolta. A nyomtatástechnológiai megoldásokat gyártó és forgalmazó japán nagyvállalat a forgalom növekedésével és a piac bővülésével indokolja a logisztikai átszervezést.


Bővebben:

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel