Kedves Olvasónk!

Év végéig kell chipeztetni a kutyákat - Akció a Liget Állatorvosi Rendelőben!

A törvény kötelezővé tette a kutyák mikrochippel való megjelölését. A gazdáknak már csak 2 hónap áll a rendelkezésükre, hogy kötelezettségüknek eleget tegyenek. November 10. és 30. között a pilisvörösvári Ligeti Állatorvosi Rendelő kedvezményesen vállalja a transzponder beültetését!


Bővebben:

 

Márton napi Bazár a solymári Fészek iskolában (+Részletes Program)

A solymári Fészek iskola egyik legfontosabb eseményére, a Márton napi Bazárra hívnak minden kedves érdeklődőt november 10-én.  Ezen az ingyenes családi programon rendkívül érdekes programok várnak kicsikre és nagyokra egyaránt.

Bővebben:

 

Tömeg a 800-as buszon? Megkérdeztük a Volánbuszt!

Szeptember óta gyakran a szokottnál is elviselhetetlenebb a tömeg a 800-as Budapest-Esztergom buszvonalon, ami a Pilisvörösvár és Esztergom közötti vágányzárnak köszönhető. Megkérdeztük a Volánbusznál, hogy lesz-e változás.


Bővebben:

 

Autós üldözés Pilisszentiván és Dorog között

November 8-án a hajnali órákban a Pilisszentivánon közúti ellenőrzést végző járőrök igazoltatás alá akartak vonni egy járművet, amely menekülni kezdett Dorog irányába a megkülönböztető jelzéseket használó járőrautó elől - közölte a Varkapu.info portállal a Budaörsi Rendőrkapitányság.


Bővebben:

 

Újabb varázslatos videó: Köd árasztotta el Pilisszántót

Újabb csodálatos videóval jelentkezünk a térség időjárásáról - ezúttal november 3-án észlelt ködről. "Reggel 8 órakor a teteje Pilisszántó felett hullámzott néhány méterrel, néha el is öntötte a a magasabb részeket" - írta a videó készítője, requiembkp a Varkapu.info-nak.


Bővebben:

 

Európa Bajnokságra készül Háromszéki Petra (Szponzorok kerestetnek)

Egy hónapja tradicionális íjról vadászreflex íjra váltott Háromszéki Petra, a 10 éves pilisjászfalui íjászlány, amivel Mogyoródon meg is nyerte a Mergen Kupát. Petra ráadásul meghívást kapott a 2013-as IFAA Teremíjász Európa Bajnokságra, amelyet Spanyolországban rendeznek majd meg.


Bővebben:

 

Vádemelési javaslat: Dulakodás, fejelés a dorogi focimeccsen

2012 májusában egy tatabányai nyilvános sportrendezvényen elszabadultak az indulatok. Az egyik csapat játékosai és az ellenfél szurkolói már a meccs alatt heves szóváltásokba keveredtek. Végül az egyik dorogi drukker rátámadt az ellenfél egyik játékosára.


Bővebben:

 

Két robbanótestet találtak Zsámbékon kedden

Két robbanótestet találtak járdaépítés közben Zsámbékon, a szerkezeteket már elszállították a tűzszerészek - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje kedd délután az MTI-vel.

Bővebben:

 

Bérmálás és ünnepi szentmise volt az épülő pátyi templomban

November 4-én ünnepi szentmisét és bármálást tartottak az épülő pátyi templomban, amelyet a hívek kérése alapján  Boldog II. János Pál pápa nevére szeretnének szentelni. A főcelebráns Spányi Antal megyéspüspök volt.


Bővebben:

 

Tudomány és közélet a Pilisi Szemlében

A Pilisi Szemle közéleti hírekkel, tudósításokkal jelentkezik ezen a héten is. Emellett lesz szó egy kicsit tudományról, és sok-sok programot ajánlanak Önöknek az egyre hosszabb novemberi estékre.

Bővebben:

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Állatorvosi rendelő és kutyakozmetika Pilisvörösváron.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel