Kedves Olvasónk!

Szalagavató a pilisvörösvári Schiller Gimnáziumban (Képek)

November 17-én tartották a szalagavató bált a pilisvörösvári Friedrich Schiller Gimnáziumban, ahol gyönyörű lányok, és sármos fiatalemberek lepték el a tornateremben berendezett színpadot. Képes beszámoló a rendezvény második feléről!


Bővebben:

 

Éjféli baleset a 10-es úton Pilisjászfalunál (+Térfigyelő kamera videójával)

Szombaton éjfél előtt baleset történt Pilisjászfalun a 10-es főúton. Egy Lexus terepjáró Piliscsaba irányába tartott, mikor a buszmegállónál lassítani kezdett, ezt pedig a mögötte nagy sebességgel érkező Opel vezetője későn vette észre, és mivel a megfelelő követési távolságot nem tartotta be, belerohant az előtte haladó gépkocsiba.

Bővebben:

 

Kolbásztöltő és pálinkaverseny lesz Pilisszentivánon

A Generációk Háza a Pilisszentiváni Kulturális Közalapítvány támogatásával kolbásztöltő versenyt szervez civil szervezetek számára, valamint házi főzésű pálinkaversenyt magánszemélyek részére november 24-én 15 órától a Tájházban. Kóstolás 18 órától lesz.


Bővebben:

 

Fontos a Piliscsabán élők véleménye – Kolossa József főépítész a településfejlesztésről

A piliscsabaiaknak nem vágyuk, hogy a település várossá növekedjen - állapította meg Kolossa József, a község főépítésze a Zöld Hullám Rádiónak adott interjújában, amelynek központi kérdése a településfejlesztési koncepció, azon belül pedig az Értékgyűjtő Akció partnerségi program volt.


Bővebben:

 

15 éves a Palánta Iskola - Kiállítás és nyílt nap Pilisvörösváron

Az idén 15 éves pilisvörösvári Palánta Iskola november 21-én nyílt napra hív minden leendő kisiskolást és szüleiket, hogy megismerhessék az intézmény nyújtotta lehetőségeket. A jubileum kapcsán november 19-től kiállítás is látható az iskoláról a Művészetek Házában.

Bővebben:

 

 

Bajnokságot nyerne Pilisvörösvárral Fetter Gergő

A Pest megyei II. osztály, Nyugati csoport U19-es küzdelmeiben eddig szinte makulátlan mérleggel áll a tabella élén a Pilisvörösvári UFC. Ez nagyban köszönhető a 17 esztendős Fetter Gergő (képünkön) remek játékának is, aki a legutóbbi fordulóban a Visegrádnak rúgott öt góljával csapata legeredményesebb játékosa volt a 12-0-ra megnyert találkozón.

Bővebben:

 

Szerdán nem lesz ivóvíz a pilisvörösvári Szabadságligeten

November 21-én 8 és 14 óra között vízvezeték javítási munkák miatt nyomáscsökkenés, ivóvízszolgáltatás szüneteltetés várható Pilisvörösváron a Szabadságliget teljes területén a Gárdonyi és Dugonics utcák között - közölte a pilisvorosvar.hu oldalon a DMRV Zrt.

Bővebben:

 

Ingyenes jégpálya nyílik Solymáron - Hétvégente programokkal

November 27. és december 21. között ingyenes jégpálya nyílik a solymári Apáczai Csere János Művelődési Ház udvarán, amely hétköznap 15:00-tól 20:00-ig, szombaton és vasárnap pedig 10:00-tól 20:00-ig tart nyitva.


Bővebben:

 

Katolikus papból háborús bűnös? - Nyírő Józsefről Pilisszentivánon

A Pilisszentiváni Általános Iskola aulájában november 8-án az irodalmat kedvelő közönség szép számmal jelent meg Takaró Mihály irodalomtörténész „Száműzött magyar irodalom” néven meghirdetett előadássorozatának újabb eseményén. A téma ezúttal a sokat támadott Nyírő József erdélyi novellista élete és munkásság volt.


Bővebben:

 

Így épül újjá a pilisszántói tűzoltó szertár (+Képek)

A biztosítás és a lakosság segítségének köszönhetően jól halad a szeptemberben leégett pilisszántói tűzoltószertár helyreállítása - erről számolt be a napokban a Pomázi Tűzoltóság. A fecskendők már újrafényezve várják a következő bevetést.


Bővebben:

 

Baleset Pilisvörösvár és Csobánka között - egy ember megsérült (+Képek)

Baleset történt Pilisvörösvár és Csobánka között - tudta meg a Varkapu.info a Pomázi Tűzoltóságtól hétfőn kora délután. Jelen információink szerint egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött a szokásos kanyarban a katonai kiképzőnél. Egy ember megsérült, őt a mentők elszállították. A Pilisvörösvári Tűzoltóság beszámolója és képek alább!


Bővebben:

 

Egymilliót követel az OKF a pomázi tűzoltóparancsnoktól

Jó hírnév megsértése miatt az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság polgári pert indított Leidinger István tűzoltóparancsnok ellen - írja a Lánglovagok.hu. Közben Leidinger a Varkapu.info-hoz eljutatta reakcióját is.

Bővebben:

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel