Kedves Olvasónk!

Bemutatjuk a MagNet Bank közösségi termékeit

Miután az elmúlt hetekben hírt adtunk a MagNet Bank alapfilozófiájáról és céljairól valamint az újbanki modellről, most a MagNet Bank közösségi termékeit mutatjuk be olvasóinknak. A Szféra- valamint Mentor közösségi termékekkel kizárólag olyan hiteleket, projekteket, ügyféligényeket finanszíroz a bank, amelyek a fenntartható fejlődést, a környezet megóvását, az általános életfeltételeket, a természeti és alkotott értékek védelmét, bővítését és fenntartását szolgálják.


Bővebben:

 

Év végéig kell chipeztetni a kutyákat - Még péntekig megteheti kedvezményesen!

A törvény kötelezővé tette a kutyák mikrochippel való megjelölését. A gazdáknak már csak 2 hónap áll a rendelkezésükre, hogy kötelezettségüknek eleget tegyenek. November 10. és 30. között a pilisvörösvári Ligeti Állatorvosi Rendelő kedvezményesen vállalja a transzponder beültetését!


Bővebben:

 

Baleset és extrém hegyimentés a dobogókői terepfutó versenyen (+Képek)

A hagyományos, idén XVII. Dobogókői Hegyi Futóverseny a terepfutók őszi megmérettetése. Mivel elsősorban tájékozódási futásról van szó - hiszen nincsen kijelölt pálya, csak a megadott ellenőrző pontok -, a teljesítés nehezebb, mint a hasonló rendezvényeken.

Bővebben:

 

Így tanulnak a gyerekek a Palánta Iskolában - A nyílt napon jártunk (+Képek)

November 21-én tartott nyílt napot a pilisvörösvári Palánta Általános Iskola az érdeklődő szülőknek. A tanórákon a Varkapu.info is ott volt; kémián a gyerekek kísérleteket végeztek a tűzzel, az elsősök pedig a 2-es számmal ismerkedtek.


Bővebben:

 

Illés Zoltán csak alagútban tudja elképzelni az M0 folytatását

Az M0-ás környezetvédelmi vonatkozásairól, a Budapest-Esztergom vasútvonal felújításáról és a hulladékelszállítás változásáról is beszélt Illés Zoltán környezetügyért felelős államtitkár csütörtök este Pilisvörösváron, az Ügyfélszolgálat dísztermében tartott sajtótájékoztatón.

Bővebben:

 

Betörés, kábítószerezés Pátyon

November 17-én a kora reggeli órákban betöréses lopásról érkezett bejelentés a pátyi körzeti megbízotthoz, majd aznap este füvező fiatalokat fogtak el a településen. November 19-én betörést előztek meg a pátyi rendőrök. Közlemény.


Bővebben:

 

Letarolta a villanyoszlopot is a pilisszántói balesetben (+Kép)

Csütörtökön 20:34-kor érkezett a riasztás a Pomázi Tűzoltósághoz, miszerint baleset történt Pilisszántón a Vörösmarty utcában. Egy személygépkocsi kidöntött egy villanyoszlopot, és letarolta két ház kerítését.


Bővebben:

 

Taroltak a dorogi birkózók

Cegléd adott otthont a diák II. korcsoport kötöttfogású bajnokságának. A legtöbb első helyet, négyet, a Dorogi Nehézatlétikai Club birkózói szerezték, és ők nyerték a pontversenyt is. Ritka az olyan utánpótlás-viadal, amelynek az élcsoportjában nem szerepelnének dorogiak.


Bővebben:

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel