Kedves Olvasónk!

Hirdessen a Varkapu.info oldalán a második félévben a 2013-as árakon!
Szeretné, ha vállalkozása ismertebb lenne a térségben? Szeretné, ha friss akcióit, új termékeit bemutatnánk az térségben élőknek? Ha még júniusban rendel megjelenést a Varkapu.info oldalán, a 2013-as árakon kapja meg azt.
Bővebben:

Ez történt a 10-es úton szerda este - Videó és képek a halálos balesetről
Szerda este halálos baleset történt a 10-es úton, a szokásos helyen, Pilisvörösvár és Piliscsaba között, a Kopár Csárdánál. A helyszínről a Varkapu.info-nak a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltság küldött képeket. Figyelem, a fotók a nyugalom megzavarására alkalmasak, ezért csak 18 éven felülieknek, és erős idegzetűeknek ajánljuk!
Bővebben:

10-es út - Aláírásgyűjtés a biztonságos közlekedésért
A 10-es út Piliscsaba  – Pilisvörösvár összekötő vonalán elszaporodott balesetek miatt Gáspár Csaba, Piliscsaba polgármestere vezetésével aláírásgyűjtést kezdeményeznek a biztonságos hazaút érdekében.
Bővebben:

Olvasói levél: Rendőrök mentettek életet Pilisszentivánon
Az alábbi történetről egy pilisszentiváni Olvasónk számolt be a Varkapu.info-nak. A történet drámai, de szerencsés véget ért. A helyi rendőrök egy fuldokló nő életét mentették meg még a mentők kiérkezése előtt.
Bővebben:

Egy édesapa hunyt el - A Pilisi Anyukák Klubjának nyílt levele 10-es útról
A Pilisi Anyukák Klubja több környébeli önkormányhoz is eljuttatta nyílt levelét a 10-es út biztonságosabbá tétele miatt. Az írást a múlt heti halálos baleset miatt tették közzé.
Bővebben:

Egymilliárdért indul útjára a budai M0-s
Évek óta egy helyben toporog a fővárost elkerülő M0-s autóút folytatása: a körgyűrűnek elkészült az M1-es és 11-es (szentendrei) főút közötti háromnegyede, Budapesttől délre és északra is átszeli a Dunát, az első, még a kilencvenes években átadott, egy évtizeden át halálútnak számító szakaszát nemrég szélesítették is.
Bővebben:

Kezdődik a csatornahálózat építése Pilisvörösváron - Lakossági fórum pénteken
A ”Pilisvörösvár város csatornahálózatának és szennyvíztisztító telepének fejlesztése” című (KEOP-1.2.0/09-11-2011-0036) projekt keretében megvalósuló csatornahálózat-építési projektelemre sikerült kiválasztani a kivitelezőt, és aláírni a vállalkozási szerződést.
Bővebben:

Ha érdekel az erdőgazdálkodás - Erdészeti hírek az Erdő-Mező Online portálon
A Pilis területén élő erdész és erdőgazdálkodó Olvasóink számára is rendkívül érdekes, hasznos internetes portál lehet az Erdő-Mező Online. Erdészeti hírek, információk erdészeti támogatások, erdészeti gépek kapcsán...
Bővebben:

Így végeztek a környék labdarúgó csapatai - NB3, Pest megyei II. és III. osztály
Több helyi labdarúgó csapat is kiválóan szerepelt a Pest megyei II. és III. osztályban. Előbbiben például a Pilisszentiván SE csapata nyert, második a Budakalász MSE lett. A III. osztályban a pilisszentkereszti PILE a második helyen zárta az idényt. A Dorog 11. az NB3 nyugati csoportjában.
Bővebben:

Aljnövényzet égett szombaton Pilisszentivánnál
Szombaton este a Pilisszentiváni Tűzoltóság lakossági bejelentéseket kapott, majd szinte egy időben érkezett a riasztás az EDR rádión keresztül a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság híradó-ügyeletesétől, miszerint Pilisszentivánon a Kálváriánál mintegy 50 négyzetméteren aljnövényzet ég.
Bővebben:

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Faanyag, fűrészárú, készházak, tetők, burkolóanyagok, nyílászárók, ereszcsatornák, kémények, stb.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel