200 ezer forint nyomravezetői díj: esztergomi nőt keresnek

11:13 | 2021 07. 06.

Kategóriák: Al kiemelt, Kék hírek

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 200.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki – írja a police.hu.

A Tatabányai Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja elfogatóparancsot adott ki Sztojka Gyuláné 42 éves esztergomi lakos ellen, mivel a rá kiszabott 3 év 2 hónap börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint, azaz kétszázezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Sztojka Gyuláné felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a körözött személlyel, vagy a jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a díjmentesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

(police.hu, fotó: police.hu)

Címkék: , , ,