Pilisszentkereszti volt a Bőnyben lelőtt rendőr

Pilisszentkereszti volt a Bőnyben lelőtt rendőr
Miközben a bőnyi rendőrgyilkos tagadja, hogy bárkit is szándékosan ölt volna meg, Pilisszentkereszt gyászol. A rendőrség nyomozói házkutatási paranccsal érkeztek a bőnyi Gy. István házába október 26-án, ám a 76 éves férfi rájuk lőtt.

 
 
A 46 éves Pálvölgyi Péter főnyomozót a fején találta el az egyik golyó, és még a helyszínen belehalt sérüléseibe. Miatta gyászol most Pilisszentkereszt, ahol mécsesekkel emlékeznek a 25 éve szolgáló, ezredessé előléptetett hősi halottra.
 
Az egyik ismerőse a Blikknek méltatta az elhunytat:
 
"Nem ismertem Péternél tisztességesebb embert. Soha nem volt nagyképű, többeknek csak most derült ki az is, hogy ilyen magas beosztásban dolgozott a Nemzeti Nyomozó Irodában" - mondta a pilisszentkereszti férfi. Hozzátette: "Imádta a családját, feleségével, Verával példás kapcsolatban éltek, a lányukat, Alizt pedig gyönyörűen nevelték. Peti legnagyobb álma volt, hogy rendőr lehessen, már pici gyerekként is mindig azt mondta, hogy zsaru lesz, és megvédi a jó embereket a rosszaktól".
 
 
Hálátlan feladat várt hát azokra a nyomozókra, akiknek közölnie kellett a családdal a tragikus hírt. Pálvölgyi Péter felesége, Vera éppen a közértben dolgozott, amikor megtudta, mi történt, 17 éves lányát pedig egy tanóra közben látogatták meg a rendőrök.
 
(Blikk nyomán)

view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Faanyag, fűrészárú, készházak, tetők, burkolóanyagok, nyílászárók, ereszcsatornák, kémények, stb.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel