Tíz évre ítélték a társát meggyilkoló dorogi hajléktalant

Tíz évre ítélték a társát meggyilkoló dorogi hajléktalant
Jogerősen tíz évre ítélték azt a dorogi hajléktalant, aki 2014 májusában egy vita alkalmával halálra szúrta egyik társát.
 
A Győri Ítélőtábla jóváhagyta a Tatabányai Törvényszék korábbi döntését, miszerint tíz évnyi börtön jár a társát halálra késelő dorogi hajléktalan férfinek.
 
Sem munkahelye, sem rendszeres jövedelme nem volt Dorogon annak a három hajléktalan férfinek, akik éjszakánként gyakran húzták meg magukat a város vasútállomása egyik üresen álló épületrészében, ahol rendszeresen italoztak.
 
Így tettek 2014. május 3-án is, amikor a sokak által ismert trió legagresszívebb, legerőszakosabb természetű tagja megharagudott ivócimborájára, és nekiesett. Miután a sértett védekezni kezdett, támadója kezébe vett egy konyhakést, s azzal hadonászva, több sérülést ejtett a megtámadott arcán és nyakán, majd a tettes szemből, szándékosan az áldozata bordái közé szúrta a pengét. A korábbi haver néhány percen belül meghalt.
 
Július 6-án a Tatabányai Törvényszék korábbi megalapozott döntését a Győri Ítélőtábla jóváhagyta, a tettest tíz évnyi börtönbüntetésre ítélték.
 
 
view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel