Mentőhelikopter szállította el a lőtt sérültet a pilisvörösvári rendelőből

Mentőhelikopter szállította el a lőtt sérültet a pilisvörösvári rendelőből
Szerdán nem sokkal 18 óra után mentőhelikopter szállt le a pilisvörösvári szakorvosi rendelőintézetnél, a Búcsú téren, amely vélhetően egy lőtt sérültet szállított kórházba.

 
A Varkapu.info információi szerint vadászbaleset történhetett, ám mindezt eddig senki nem erősítette meg portálunknak.
 
A mentőhelikopter nagyjából fél órát volt Pilisvörösváron, valamivel 18:30 után indult el Budapest irányába, információnk szerint a Honvéd Kórházba.
 
Nem gyakran érkezik mentőhelikopter a vörösvári rendelőhöz, erre nem is olyan régen Gromon István polgármester is utalt, aki a Búcsú térre tervezett kézilabda csarnok vitája kapcsán emlékezett vissza arra, hogy "az elmúlt 5-6 évben egyszer szállt le Pilisvörösvár belterületén mentőhelikopter – amikor a Deák Ferenc utca és a Hujny köz sarkán elütöttek egy motorost –, s akkor sem a Búcsú téren, hanem a Szamos Marcipán parkolójában".
 
Próbáltuk telefonon keresni az Országos Mentőszolgálatot, ám ott nem tudtak információt adni, arra hivatkozva, hogy már késő van, a sajtóosztállyal csak másnap reggel tudunk beszélni. Végül csütörtök délután az alábbi hivatalos információkat kaptuk Győrfi Páltól:
"A balesethez egy földi mentőegység és egy mentőhelikopter érkezett. A mentők egy 50 év körüli férfit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba."
 
(Varkapu.info)

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel