Árokban találtak rá a motorosra a Tinnyei úton

06:45 | 2018 12. 05.

Kategóriák: Al kiemelt, Kék hírek

Szerda hajnal 3 óra körül a Pilisjászfalui Polgárőrség járőrei a Tinnyei úton haladva, még Királyvölgy előtt, figyelmesek lettek az út menti bokros területről kiszűrődő lámpafényre. A polgárőrök visszafordultak és átvizsgálták a területet, ahol egy motorkerékpárra és annak vezetőjére találtak rá.

Kiszedték a motor és a bokrok alól a fiatal férfit, akin a sokkon és kisebb karcolásokon kívül más sérülés nem látszódott. Elmondta, hogy két-három perce történt a baleset, megcsúszott, letért az útról és a bokrok között landolt. A polgárőrök a biztonság kedvéért mentőt akartak hívni, amit a férfi megtagadott, ellenben kérte családja értesítését, akik nem sokkal később a helyszínre jöttek.

A fiatalembert nagy győzködés után végül az ügyeletre vitték ismerősei. A polgárőrök a helyszínen maradtak és megvárták a motort elszállító autó megérkezését. Később SMS-ben érkezett a hír, hogy a motor vezetőjét megvizsgálták és minden rendben van vele. Mivel az egész útszakasz le volt fagyva, ezért a polgárőrség értesítette a közútkezelőt, akik meglepően hamar küldtek egy sószóró kocsit.

Pilisjászfalui Polgárőrség

Címkék: , , , , ,