Baleset éjjel és kora reggel is Tinnyénél

13:36 | 2018 10. 03.

Kategóriák: Kék hírek

Az utóbbi két napon a szokásosnál több balesetet észleltünk a térségben: kedd reggel Solymáron csúszott meg három személygépkocsi, míg a kora esti órákban a 10-es úton, a pilisszentiváni elágazásnál állt fejre egy autó. Közlekedés szempontjából a szerdai nap sem kezdődőtt jól a térségben, ugyanis Tinnye környékén két balesethez is vonulnia kellett a hivatalos szerveknek  – tájékoztatta portálunkat a Pilisjászfalui Polgárőrség.

Szerda éjjel 2 órakor kapott bejelentést a pilisjászfalui polgárőrség, miszerint a Tinnyei úton egy személyképkocsi árokba hajtott. Információink szerint az eset során személyi sérülés nem történt. Az autót a polgárőrség segítségével sikerült vissza húzni az útra, és mivel nagyobb kár nem keletkezett benne, saját lábán távozott a helyszínről.

Reggel folytatódott a balesetek sorozata

“Szerda reggel 6 óra körül Tinnyén egy személygépkocsi fejtetőre állt” – tudtuk meg a pilisjászfalui polgárőröktől. Az autóban ülő két utas könnyebben sérült, őket a kiérkező mentők a helyszínen látták el. A rendőrségi intézkedés és a műszaki mentés alatt a tinnyei polgárőrök félpályás útzár mellett irányították a forgalmat.

(Varkapu.info, fotó: Pilisjászfalui Polgárőrség)

 

Címkék: , , , ,