Bezacskózva ásták el a holttesteket Pilisszentivánon

11:45 | 2018 07. 12.

Kategóriák: Fő kiemelt, Kék hírek

Bezacskózták, majd mésszel kenhették be a Pilisszentivánon talált holttesteket – legalábbis ezt mondják a helyiek. A rendőrség továbbra is hírzárlatot rendelt el az ügyben.

Ahogy korábban megírtuk, feldarabolt holttestekre bukkantak a pilisszentiváni erdőben, ahol a hírek szerint egy házaspár maradványai kerültek elő.

Bár a rendőrség eddig semmi konkrétumot nem volt hajlandó közölni az ügyben, a helyiek elmondása szerint a maradványokat bezacskózták, mésszel bekenték, s úgy temették el azokat.

Az ATV stábja járt is azon a helyen, ahol a feltételezések szerint a rendőrség megtalálta a testrészeket. Eszerint nagyjából 50 métert kell begyalogolni az erdőbe, hogy elérjenek ahhoz a részhez, ahol a holttestek előkerültek. Mint a tudósításban is elhangzott, a rendőrök több fát is kivágtak, hogy hozzáférjenek a területhez. Ebben a helyi polgárőrök és a tűzoltóegyesület is segített a hatóságoknak.

Az orvosszakértő szerint habár a mész az élő emberen égési sérüléseket okoz, a holttestet konzerválni képes, amellyel így hibát követhetett el a gyilkos, mert az anyag késlelti a bomlást, így az azonosítás is könnyebb lehet.

(HVG)

Címkék: , , ,