El akarta dobni az életét Pomázon – sikerült újraéleszteni

08:53 | 2021 05. 14.

Kategóriák: Kék hírek

“Mellkaskompresszió, befúvás. Mellkaskompresszió, befúvás. Mellkaskompresszió, befúvás. A pomázi járőr percekig tartó mozdulatsorok végén a bajba jutottal együtt lélegzett fel” – jegyezte le a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Öngyilkossági kísérletről érkezett segélyhívás 2021. május 12-én délelőtt. A bejelentő felakasztva találta élettársát, mikor hazatért. Késsel levágta és próbálta újraéleszteni, közben telefonált segítségért.

A pomázi címre elsőként a rendőrök érkeztek, ám hiába csengettek, kürtjeleztek, senki nem reagált. Egyikük átmászott a kerítésen és belülről nyitotta a kaput, majd a lakásba érve rátaláltak a bejelentő nőre, aki próbált földön fekvő élettársán segíteni.

Az egyik járőr a mentőknek rádiózott, közben társa elkezdte a mozdulatsorokat. A magatehetetlenül, eszméletlenül, légzés és keringés nélkül fekvő férfi 8 perc után kezdett önállóan lélegezni, pulzusa is tapintható volt. Stabilan oldalára fektették és folyamatosan figyelték, míg a mentők megérkeztek és kórházba vitték.

(police.hu)

Címkék: , ,