Életet mentettek a tinnyei polgárőrök és a körzeti megbízott

16:17 | 2018 01. 18.

Kategóriák: Al kiemelt, Kék hírek

Csütörtök délután 13:45-kor a tinnyei körzeti megbízott és a helyi polgárőrség is lakossági bejelentést kapott, miszerint a településen egy 93 éves asszony nem ad magáról életjelet – tudta meg a Varkapu.info a Tinnyei Kossuth Polgárőr Egyesülettől.

A szervezet portálunkat arról tájékoztatta, hogy a jelzést követően azonnal a helyszínre siettek, ahol a bezárt házban meg is találták az  idős hölgyet.

Fel kellett feszíteni az ajtót

“Sikerült egy előtéri ablakot kinyitni, az egyik polgárőr ezen keresztül jutott be az épületbe, így beengedhette társait is. Ekkor már hallották a néni hangját, de a lakásba nem tudtak bejutni, mert egy újabb zárt ajtó állt az útjukban. Az ablakon keresztül azonban látni lehetett, hogy egy kis asztal felborult, a néni pedig a padlón fekszik. A körzeti megbízott rádión kért engedélyt a Budaörsi Rendőrkapitányság ügyeletétől, hogy az ajtót felfeszíthessék, amit a polgárőrök segítségével meg is tett. A néni zavart volt, nem tudta, hogy milyen év van, a hónappal és a nappal sem volt tisztában. A polgárőrök és a körzeti megbízott a mentők kiérkezéséig próbálták szóval tartani, és kideríteni hogy mi történhetett vele, illetve, hogy fáj-e valamije” – olvasható a tinnyei polgárőrök szerkesztőségünkhöz eljuttatott beszámolójában.

A helyszínre érkező mentősök megállapították, hogy valószínűleg az idős hölgy több gyógyszert szedett be, mint amennyit szokott, ezért a toxikológiára szállították.

(Varkapu.info)

Címkék: , , , , ,