Gázolt a vonat a solymári Szél hegynél

19:22 | 2020 09. 28.

Kategóriák: Al kiemelt, Kék hírek

Elgázolt egy embert egy Piliscsabáról Angyalföldre tartó vonat, Solymár és Pilisvörösvár közötti szakaszán – tájékoztat a Katasztrófavédelem.

Az esethez a fővárosi hivatásos és a solymári önkéntes tűzoltókat riasztották. Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett egy speciális hordágy segítségével kiszabadították a sérültet, majd átadták őt a mentőknek.

A munkálatok ideje alatt az érintett vonalon nem közlekedhetnek a vonatok.

A MÁV-START pótlóbuszokat rendelt a helyszínre. Solymár és Pilisvörösvár állomás között a menetrend szerinti VOLÁNBUSZ járatokon a vasúti bérleteket elfogadják. Az Angyalföldről Piliscsabára 19:15-kor és a Piliscsabáról Angyalföldre 20:07-kor induló S72-es jelzésű vonat a mai napon nem közlekedik – tájékoztat a MÁV.

FRISS: A Budapest–Esztergom vonalon, Solymár és Pilisvörösvár között befejezték a baleseti helyszínelést, újraindult a vonatközlekedés – tájékoztat a MÁV. Solymár és Pilisvörösvár állomás között a menetrend szerinti VOLÁNBUSZ járatokon a vasúti bérleteket 20 óráig elfogadják. A vonatközlekedés fokozatosan áll helyre, ma még hosszabb menetidővel számolni kell. 

(Varkapu.info, Fotók: Solymári ÖTE)

Címkék: , , , , , , , , , , ,