Így táncolnak a pilisborosjenői tűzoltók a Kevély lábánál (+VIDEÓ)

09:40 | 2021 03. 31.

Kategóriák: Al kiemelt, Kék hírek

Milyen gondolatok jutnak eszünkbe először a helyi önkéntes tűzoltókról? Például az, hogy mindig számíthatunk rájuk, vagy hogy komoly munkájukhoz felelősségteljesség, megbízhatóság társul. De azt gondoltátok volna, hogy remek a humor- és ütemérzékük is? És azt, hogy egyszer láthatjátok őket táncolni a szertárban vagy épp a Kevély lábánál? 

Idén fennállásának 135. évét ünnepli a Pilisborosjenő Weindorf Önkéntes Tűzoltó Egyesület, mely alkalomból a tagok egy hihetetlen kreatív és vicces videóval rukkoltak elő. A helyi tűzoltók egyúttal ezzel a felvétellel csatlakoztak az interneten egyre inkább elterjedt #JerusalemaChallenge -hez, azaz az örömtánc mozgalomhoz.

“Szeretnénk megmutatni, hogy a jelenleg világunkat fenyegető Covid-19 vírus tombolása ellenére álljuk a sarat, ügyeletet tartunk, vonulunk és segítünk. Emellett nem titkolt célunk egy kis örömet csalni az emberek életébe” – áll a pilisborosjenői tűzoltók közösségi oldalán. 

A játékban a kihívottak között szerepel egyébként a Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület, a Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület és a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület is, így kiváncsian várjuk majd az ő videójukat is.

Addig is, íme a pilisborosjenői felvétel:

 

Címkék: , , , ,