A kábeleket és a csatornafedőt is vitték Esztergomban

09:10 | 2022 12. 12.

Kategóriák: Fő kiemelt, Kék hírek

Az esztergomi rendőrök három főt hallgattak ki gyanúsítottként, akik közül egy férfi számlájára több bűneset is köthető – írja a police.hu.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy szülő tett feljelentést a kapitányságon november 22-én a fia ellen, aki tőle több zsák rézkábelt tulajdonított el. Egy másik sértett ismeretlen tettes ellen tett feljelentést, aki az esztergomi lakásából különböző háztartási eszközöket tulajdonított el. Az adatgyűjtések során információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a bűncselekményt a 34 éves K. Sándor és a 25 éves J. Edit követte el. Kiderült az is, hogy ők ketten 9 darab csatorna fedőlapot loptak el Esztergomban. A lopási kár, több mint 1 millió forint lett. Egy üzletből tettek még bejelentést, hogy tőlük élelmiszert loptak november 14-én. Az adatgyűjtés során a férfi és a nő mellett, még a 36 éves M. Roland is részt vett ebben a lopásban.

A nyomozók a három főt gyanúsítottként kihallgatták, ellenük lopás miatt indult büntetőeljárás. K. Sándor ellen lopás bűntett és vétség, valamint sikkasztás miatt is. A férfi nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, több büntetőeljárás van ellene jelenleg is folyamatban. A rendőrség K. Sándort őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy az Esztergomi Járás Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

Címkék: , ,