Kábítószert találtak két pomázi férfi autójában

11:58 | 2017 11. 07.

Kategóriák: Kék hírek

A szentendrei rendőrök kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást két helyi férfival szemben – tájékoztat a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A szentendrei járőrök 2017. november 5-én 1 órakor Pomáz, Álmos utcában megállítottak egy Suzuki típusú személygépkocsit. Az igazoltatás során a járműben tartózkodó két férfi zavart viselkedése feltűnt a rendőröknek, ezért ruházatukat és a járművet átvizsgálták. A rendőrök a gépkocsiban kábítószergyanús növényi származékot, fehér és rózsaszín port, kábítószergyanús zöld színű tablettákat, valamint tasakokat és egy digitális mérleget találtak. A kábítószergyanús anyagot a rendőrök lefoglalták, majd a 40 éves és 21 éves férfit a Szentendrei Rendőrkapitányságra előállították, ahol a velük szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív értéket mutatott. A nyomozók E. Róbertet és H. Zoltánt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Szentendrei Rendőrkapitányság a gyanúsítottak ellen kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a további eljárást.

(police.hu)

Címkék: , , , ,