Konténerek égtek Pilisvörösváron, egy férfi életét veszítette

20:17 | 2023 12. 22.

Kategóriák: Fő kiemelt, Kék hírek

Több konténer is lángra kapott Pilisvörösváron december 22-én, hajnalban, az egyik irodáhelyiségben egy férfi elhunyt. “Feltehetően a füsttől eszméletét vesztette, és nem tudott már kimenekülni” – írják a vörösvári tűzoltók.

A pilisvörösvár önkéntes tűzoltók a hajnali órákban kaptuk a riasztást, és egyből a Szent László utcába siettek. A bejelentő elmondása szerint valami robbant, majd lánggal égni kezdett. A jelzett helyen egy konténerből átalakított iroda, valamint portahelyiség égett teljes terjedelmében. A tűz átterjedt a közelben lévő konténerekre.

“A fővárosi egységekkel közösen 3 db “C” sugárral megkezdtük az oltást, valamint a kutatást, ugyanis a tulajdonos elmondása alapján egy férfi tartózkodott a konténerben. A rajok az oltás közben megtalálták a férfit, aki feltehetően a füsttől eszméletét vesztette, és nem tudott már kimenekülni. Tűzvizsgálót és Rendőrségi helyszínelőket kértünk a helyszínre. Megérkezésükig a rajok befejezték a tűz végleges oltását valamint az utómunkálatokat. Az oltást nehezítette, hogy különböző robbanásveszélyes palackok és gyullékony folyadékok voltak tárolva a konténerekben, valamit egy motorkerékpárt is találtunk. 8:30 körül átadtuk a helyszínt a tűzvizsgálóknak, a helyszínen maradt a III/2-es a halál eset körülményeiben való munkák segítésében. Egyesületünk és a III/1-es pedig bevonult állomáshelyére” – olvasható a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület Facebook oldalán.

Címkék: , , ,