Lángok csaptak fel Pilisvörösvár Fő terénél, kiégett a Tépett Food büfékonténer (+KÉPEK)

05:17 | 2018 11. 24.

Kategóriák: Fő kiemelt, Kék hírek

Kigyulladt, és teljesen kiégett a pilisvörösvári Tépett Food büféje a város Fő terén található CBA üzlet parkolójában – tájékoztatta a Varkapu.info portált szombat hajnalban a helyi önkéntes tűzoltóság.

“Egyesületünk az éjszakai órákban kapott riasztást, miszerint a pilisvörösvári CBA parkolójában található büfékonténer szerkezete lángol. A gyors reagálásnak köszönhetően a tűz nem terjedtek át a faszerkezetes “éttermi” részre, azonban a konténer belsejében található konyha teljesen kiégett” – tudta meg portálunk a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesülettől.

A 15 négyzetméteres konténer először füstölni kezdett, majd kigyulladt, a mobil épületben 4 gázpalack volt, amit a tűzoltók hoztak ki, majd hűtöttek vissza.

A fővárosi hivatásos egységekkel kívülről és belülről is oltották a lángokat, de a konténerből végül csak a váz maradt meg.

“Az álmom valóra vált a Tépett Food-dal” – ez már a 36 éves, szakácsként dolgozó Molnár Viktor, a Zépett Food megálmodójának és működtetőjének írása a büfé honlapján. Szombat hajnalra ez az álom rémálommá vált, ám reméljük, hogy hamar talpra áll, és újra lesz működni fog a büfé Pilisvörösváron. Sok sikert és kitartást kívánunk hozzá!

(Varkapu.info – Fotók: Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület)

Címkék: , , , ,