Meg akart lógni a vörösvári rendőrök elől, Csobánkáig sem jutott

14:48 | 2023 10. 09.

Kategóriák: Kék hírek

Se jogosítványa, se műszakija nem volt, ellenben felmutathatott négy körözést, egy nyomkövetőt és pozitív drogtesztet is. A napokban tartóztattak le a pilisvörösvári rendőrök egy nőt, aki az igazoltatást kikerülve megpróbált elhajtani autójával.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság beszámolója szerint a nő Csobánka felé menekült, azonban egy balkanyart követően az autó szalagkorlátnak ütközött. Hozzátették, nem volt egyszerű a helyszíni kihallgatás: a nő hatszor diktált be kitalált nevet.

Hamar kiderült, hogy a nőnek hosszú listája van: négy körözést adtak ki ellene, nem volt jogosítványa, a hab a tortán pedig, hogy bűnügyi felügyelett alatt állt, azonban nyomkövetőjét levágta a bokájáról. Ezt cserbenhagyás és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmények miatt rótta ki rá a bíróság.

Ha mindez nem lett volna elég, a úti társát is letartóztatta a rendőrség, miután droggyanús maradványokat találtak az autóban. A rendőrség tájékoztatása szerint mindkettejük drogtesztje pozitív lett.

Címkék: , , ,