MEGTALÁLVA – Hajnalig tartó keresés után sem találják a Solymárról eltűnt nőt

06:20 | 2019 09. 28.

Kategóriák: Fő kiemelt, Kék hírek

2019. szeptember 27-én, péntek este kapták a bejelentést a pilisjászfalui polgárőrök, miszerint egy 33 éves Asperger szindrómás (Autista) nő eltűnt Solymárról. A helyi polgárőrség járőrei ellenőrizték a környező települések vasútállomásait, buszmegállóit, egyéb közösségi tereit és főbb útjait. Sajnos a hajnalig tartó keresés nem járt sikerrel, így valószínűleg a hölgy Budapestre távozott – tájékoztat a Pilisjászfalui Polgárőrség.

Eltűnés miatt keresik a képen látható László Ágnes 33 éves solymári lakost!

Figyelem a hölgy Asperger szindrómás ez az autizmus egyik válfaja, szociálisan érzékeny, kerüli emberekkel való a kontaktust, zárkózott, térben időben nehezen tájékozódik. Feltételezhetően elhagyta a települést tömegközlekedéssel.

Személyleírása: körülbelül 175 cm magas 75-80 kg , vaskos testalkatú, hosszú barna hajú. Eltűnésekor viselt ruházatáról nincs információ. Iratai nála vannak, telefont nem vitt magával, pénzt sem de van egy igazolványa amivel ingyen utazhat. Ha bárki látja, felismeri kérjük ne tévessze szem elől, és azonnal hívják a rendőrséget a 112-es központi segélyhívó számon.

FRISS – 7:19

“A hölgy korán reggel hazatért a szülői házhoz egészségesen. A hozzátartozók mindenkinek köszönik a segítséget” – tájékoztatta portálunkat a Pilisjászfalui Polgárőrség. 

Címkék: , ,