Pilisvörösvári motoros baleset szemtanúit keresi a rendőrség

15:04 | 2017 11. 27.

Kategóriák: Fő kiemelt, Kék hírek

Egy pilisvörösvári közúti baleset ügyében folytat eljárás a Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, amely során a nyomozók a lakosok segítségét is kérik – tudta meg a Varkapu.info regionális hírportál.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. szeptember 29-én 16 óra 5 perckor a Pilisvörösvár, Lahner György utca és Fő utca kereszteződésében egy Ford tehergépkocsi összeütközött egy Ducati típusú motorkerékpárral, amelynek vezetője a Fő utcán forgalmi okból álló kocsisort előzte, méghozzá Piliscsaba irányából érkezve. Az ütközés következtében a motorkerékpár átsodródott a menetirányát tekintve bal oldali útpadkára, ahol téglafalnak ütközött. A jármű vezetője a balesetben meg is sérült.

Egy elsőbbséget adó sofőrt keresnek

Az eljárás eddigi adatai szerint a balesetet megelőzően egy járművezető a Lahner-Fő utva kereszteződésben lemondott elsőbbségéről a Ford tehergépkocsi javára. A sofőr kiléte és az általa vezetett jármű típusa jelenleg nem ismert a nyomozó hatóság előtt, tanúkénti kihallgatása azonban szükségessé vált az ügyben.    

A Budaörsi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki tanúja volt a közlekedési balesetnek, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(Varkapu.info)

Címkék: , , , , ,