Segítsünk, hogy segíthessenek! Lecserélné régi terepjáróját a Piliscsabai Polgárőrség

20:47 | 2017 11. 01.

Kategóriák: Kék hírek

A helyi polgárőrség teljesen önkéntes, tagjai szabadidejükben vállalnak szolgálatot, hogy Piliscsaba egy biztonságos, élhető település legyen. Fennállásuk óta túl vannak 4500 polgárőr szolgálaton, 36 000 önkéntes órában, és a lakosok 2600 eseménynél és intézkedésnél számíthattak a segítségükre. Ezúttal azonban az önkéntesek kérik a piliscsabaiak támogatását!

A Piliscsabai Polgárőrség húsz éve vásárolt egy Mitsubishi Pajero szolgálati terepjárót, ami már akkor is használt volt. Most szeretnének egy fiatalabb, megbízhatóbb, azonos márkájú autót vásárolni, amelyet teljesen felújítva, szolgálati célokra felkészítve kapnának meg, hogy újra, hosszú évekig szolgálhassa a közbiztonság ügyét.

Járuljon hozzá Ön is a megvásárlásához!

“Önerőből, a régi gépjárművek értékesítéséből, önkormányzati támogatásból, az eddigi megígért támogatásokon felül célul tűztük ki további kb. 1,3 millió Ft lakossági és vállalkozói támogatás összegyűjtését” – olvasható a Piliscsabai Polgárőrség közleményében. Amennyiben lehetősége van, támogassa az egyesületet, hogy a város biztonságát továbbra is szolgálni tudják!

A rendőrséggel kötött együttműködési megállapodás alapján a Piliscsabai Polgárőrség ráadásul kérésre a Pilisvörösvári Rendőrös minden közösségében és településén segítséget nyújt, ahogy ez a múltban már többször is előfordult, így az egyesület a piliscsabaiak mellett a térség minden lakosának segítségére számít.

Az alábbi módon tudja támogatni a terepjáró megvásárlását:

Átutalással bankszámlára:

  • Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet
  • 65700024-10120518

Személyesen:

  • Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet pénztárában a polgárőség javára készpénz befizetéssel

(Varkapu.info)

Címkék: , , , , , ,