Súlyos balesetet szenvedett a 11-es úton a Dorog kézilabdázója

18:30 | 2018 05. 08.

Kategóriák: Al kiemelt, Kék hírek

Jobban van az autóbalesetben agyrázkódást, égési sérüléseket, kar- és lábtörést szenvedett kézilabdázó, Kaposvári Eszter. Családja köszönetet mondott a lány hőseinek.

Az egész magyar kézilabda-társadalom a Dorog 21 éves játékosáért szorít, akit múlt héten kellett kimenekíteni a lángoló autójából, miután egy fának ütközött a 11-es úton.

– A karja sérült meg, illetve az egyik térdkalácsa eltört. Az agyrázkódáson kívül kisebb égési sérüléseket is szenvedett, de szerencsére, még mielőtt a hatalmas lángok felcsaptak, sikerült őt kihúzni az autóból – me­sélte a Bors­nak a kézis testvére, Márk.

– A műtétek sikeresek voltak, már kikerült az intenzívről, és a körülményekhez képest jól van. Ha minden jól megy, a jövő héten hazaengedik a Honvédkórházból – tette hozzá a fivére.

Eszter annyira emlékszik a balesetből, hogy meg akarta őt, valamint az előtte haladót előzni egy autó. Mivel a szemközti sávban jött egy jármű, a manővert befejezni már nem tudta, ezért bevágott a két kocsi közé. A lány, hogy elkerülje az ütközést, elrántotta a kormányt, és egy fának csapódott. Az előző autós megállás nélkül elhajtott.

– Egy arra járó biciklis intett le egy másik kocsit, ők húzták ki Esztert a kigyulladt autóból. Azóta sikerült felvennünk velük a kapcsolatot, és megköszöntük, hogy megmentették a testvérem életét – mondta Márk. A 21 éves kézis az orvosok szerint teljesen fel fog épülni, és a pályára is visszatérhet majd.

(Bors)

Címkék: , , , , ,