Szolgálati gépjárművet vennének Pilisszántón – Ön is segíthet!

08:11 | 2017 12. 05.

Kategóriák: Fő kiemelt, Kék hírek

“A Pilisvörösvári Rendőrőrs illetékességi területéhez tartozó települések közül szinte községünk az egyetlen, amely még nem vásárolt szolgálati gépjárművet a saját területén dolgozó körzeti megbízott részére” – olvasható Pilisszántó hivatalos Facebook oldalán. 

Az önkormányzat által kiadott közlemény szerint a megbízott jelenleg egy 15 éves, rossz műszaki állapotú személygépkocsival látja el feladatát, melynek üzemben tartása már nem gazdaságos, illetve 2018. májusáig rendelkezik műszaki vizsgával.

A solymári önkormányzat újra kívánja cserélni a jelenleg rendőri használatban levő FORD FOCUS Kombi 1.6 5 ajtós benzines 210.000 km-t futott, jó állapotban levő gépkocsiját, melynek ára előzetes információk szerint 1.300.000,-Ft.

“A képviselő-testület jelezte vásárlási szándékát. Az autó önkormányzati tulajdonba kerülne, melyet a rendőrőrs haszonbérleti szerződés keretében használhat, kizárólag a pilisszántói körzeti megbízott munkavégzésére. Kérjük, amennyiben fontosnak tartja településünk közbiztonságát, támogassa az autó megvásárlását lehetőségeihez mérten” – hangzik a felhívás. 

Támogatását várják Pilisszántó Község Önkormányzata B3 Takarék Szövetkezetnél vezetett
” Közbiztonság hozzájárulás” alszámlájára: 65700031-10825794

 

(Varkapu.info)

Kapcsolódó cikk:

Segítsünk, hogy segíthessenek! Lecserélné régi terepjáróját a Piliscsabai Polgárőrség – A helyi polgárőrség teljesen önkéntes, tagjai szabadidejükben vállalnak szolgálatot, hogy Piliscsaba egy biztonságos, élhető település legyen. Fennállásuk óta túl vannak 4500 polgárőr szolgálaton, 36 000 önkéntes órában, és a lakosok 2600 eseménynél és intézkedésnél számíthattak a segítségükre. Ezúttal azonban az önkéntesek kérik a piliscsabaiak támogatását! Tovább olvasom>>>

Címkék: , ,