Szürke furgon járta Piliscsabát és Pilisjászfalut

09:32 | 2017 11. 05.

Kategóriák: Kék hírek

A Pilisjászfalui Polgárőrség és a Piliscsabai Polgárőrség is arról számolt be pénteken, hogy egy gyanús, lengyel rendszámú furgon járja a településeket, a benne ülők pedig lassú haladás mellett minden udvarra benéztek. A polgárőrök lakossági bejelentésre keresni is kezdték a szürke Mercedes Vito kisbuszt.

“A polgárőrség járőrei megkezdték a fenti gépkocsi felkutatását a faluban, végül a Kis Somlyó és Csévi út sarkán találtak rá. Az autóban három gyanúsan kinéző férfi ült, elmondásuk szerint csak munkát kerestek. A polgárőrök határozottan felkérték a hívatlan „turistákat”, hogy azonnal hagyják el a települést. Végül a felkérést megfogadva, sietve Tinnye irányában hagyták el Pilisjászfalut. A polgárőrök értesítették a rendőrséget a történtekről, és megadták az autó leírását és rendszámát” – számolt be az esetről a Pilijászfalui Polgárőrség. Emellett arra kérik a lakosságot, hogy ha a furgon újra feltűnik a településen, azonnal jelezzék nekik.

Piliscsabán is feltűnt a szürke furgon

Az NMR77NY rendszámú furgonra a Piliscsabai Polgárőr Egyesület is felhívta a figyelmet, hiszen a járművet Piliscsabán is többen látták a hétvégén. “Jobb félni mint megijedni alapon járjunk nyitott szemmel! Ha látja, kérem, hívja a körzeti megbízott rendőröket: ‭06 20 489 6710‬, ‭06 20 489 6708‬, vagy a polgárőrséget: 06302470300, 063094703030” – áll a közleményben.

(Varkapu.info)

Címkék: , , ,